Wysłany: 2009-12-17, 22:21
Zazwyczaj firma, która udostępnia daną platformę, ma na swojej stronie również materiały odnośnie jej obsługi. Czasami warto samemu przysiąść i się "zaprzyjaźnić" z platformą.
a może jakieś linki masz?? i chodzi też generalnie o szkolenie z analiz rynku i wpływu na forex, a raczej jak reagować na jakieś wydarzenia polityczne ekonomiczne itp. może takie szkolenia bo znalazłem tylko ten co dałem i może da się jakieś inne znaleźć
Wysłany: 2009-12-19, 19:16
Bartowski, na początek pytanie czy jesteś związany z firmą globtrex ? widziałem na innym forum podobny temat reklamujący tą firmę Twojego autorstwa i wydało mi się to dość dziwne, że zaczynasz wychwalać te szkolenia, no chyba, że dla Ciebie były one rewelacyjne ? na innym forum piszesz, że nie jesteś początkującym a globtrex raczej darmowych szkoleń dla zaawansowanych nie prowadzi, byłem uczestnikiem darmowego szkolenia organizowanego przez globtrex dla średnio zaawansowanych i powiem szczerze, że wyszedłem przed połową szkolenia, dlaczego ? bo to było szkolenie dla średnio zaawansowanych tylko z nazwy a omawiane zagadnienia były to typowe podstawy.
Bartowski napisał/a:
chodzi też generalnie o szkolenie z analiz rynku i wpływu na forex, a raczej jak reagować na jakieś wydarzenia polityczne ekonomiczne itp. może takie szkolenia bo znalazłem tylko ten co dałem
mógłbyś tu wrzucić link do szkolenia które mówi jak reagować na dane ? bo ja tego nie potrafię znaleźć w Twoim linku.
Jeżeli się mylę to bardzo przepraszam i zwracam honor.
A co do głównego tematu to nie znam innych darmowych szkoleń, ale zamiast szkoleń przynajmniej darmowych bardziej polecam poczytać bo na forach o fx można znaleźć dużo więcej ciekawych i odkrywczych rzeczy.
faktycznie pisałem również na innym forum o tym samym. Powód tego jest bardzo prosty, jestem zainteresowany tematem. Wklejam szkolenia jakie do tej pory udało mi się znaleźć i wszystkie są amerykańskie dlatego dalej kontynuuję temat.
"...http://www.forex-training.com/, http://www.myforextraining.com/,http://www.forextrainingworks.com/,www.forextester.com/,www.forextradingsoftwaretraining.com/,www.babypips.com/,www.forextips.com/,,www.forex-day-trading.com/forex-education.htm, ..."
Post tego użytkownika który je wkleił powiedział również, że szuka u nas w Polsce szkoleń w naszym języku.
Jeżeli chodzi o wydarzenia ekonomiczne, to już teraz trochę wiem, i chodziło mi o analizę fundamentalną, i wpływ czynników makroekonomicznych na rynek forex, konkretniej chodziło mi o szkolenia ta ten temat.
Dlatego dalej czekam na wasze propozycje szkoleń
Wysłany: 2010-02-04, 12:47
Bartowski napisał/a:
Jeżeli chodzi o wydarzenia ekonomiczne, to już teraz trochę wiem, i chodziło mi o analizę fundamentalną, i wpływ czynników makroekonomicznych na rynek forex, konkretniej chodziło mi o szkolenia ta ten temat.
Zapisałeś się na nasz biuletyn ? jest ok. 35 lekcji z analizy fundamentalnej: teoria + praktyka + przykładowe systemy (analizy długo i krótkoterminowe).
Zapisałeś się na nasz biuletyn ? jest ok. 35 lekcji z analizy fundamentalnej: teoria + praktyka + przykładowe systemy (analizy długo i krótkoterminowe).
Witam
ja zapisałem się na Wasze szkolenie, po 3-4 lekcjach zrezygnowałem
gdyż pod linkami wysyłanymi na maila nic się nie kryło
nie wiem czym było to spowodowane...
Wysłany: 2010-02-05, 12:18
dusza napisał/a:
nemesis napisał/a:
Bartowski napisał/a:
Witam
ja zapisałem się na Wasze szkolenie, po 3-4 lekcjach zrezygnowałem
gdyż pod linkami wysyłanymi na maila nic się nie kryło
nie wiem czym było to spowodowane...
W sensie pojawiał się jakiś błąd czy otwierała się pusta strona? Może nie masz zainstalowanego najnowszego Adobe Reader.
edit: pytałem 4 osoby czy im działa link do 3 lekcji, wszystkie potwierdziły, więc to coś u Ciebie jest nie tak.
Zainstaluj: Adobe Reader i zobacz czy Ci się lekcje otwierają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum