Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

hhgjhgjhg

jankofx

Brokerzy Opcji Binarnych

Recommended Posts

Czy ktos gra na opcjach? Mozecie polecic jakiegos brokera? Mysle nad Option Trade (nalezy do HotForex) i Opteck

Z tych dwóch to na ewno Option Trade bedzie lepszy chociażby na samo połączenie z HotForex i rozbudowane zaplecze techniczne

Czy ktos gra na opcjach? Mozecie polecic jakiegos brokera? Mysle nad Option Trade (nalezy do HotForex) i Opteck

Z tych dwóch to na ewno Option Trade bedzie lepszy chociażby na samo połączenie z HotForex i rozbudowane zaplecze techniczne

Ja od paru miesięcy gram na demo na Option Trade. Na razie nie widzę większych wad. Myślę o koncie realnym, bo fajne bonusy oferują.

Ja od paru miesięcy gram na demo na Option Trade. Na razie nie widzę większych wad. Myślę o koncie realnym, bo fajne bonusy oferują.

Ktoś z Was ma może konto realne u tego brokera? Naczytałem się sporo o tym brokerze i generalnie opinie o nim są spoko. Jakieś opinie o optiontrade?

minimalne konto to 600 zl a na rynku to nie jest wiele wiec spokojnie przetestuj w realu z minimalna kwota. szczegolnie, ze bedziesz mogl skorzystac z ich webinarow, ktore organizuja. tematy bardzo dobre i ja otworzylem specjalnie na ta okolicznosc :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...