jankofx 0 Report post Posted April 29, 2015 Czy ktos gra na opcjach? Mozecie polecic jakiegos brokera? Mysle nad Option Trade (nalezy do HotForex) i Opteck Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted May 6, 2015 Czy ktos gra na opcjach? Mozecie polecic jakiegos brokera? Mysle nad Option Trade (nalezy do HotForex) i Opteck Z tych dwóch to na ewno Option Trade bedzie lepszy chociażby na samo połączenie z HotForex i rozbudowane zaplecze techniczne Share this post Link to post Share on other sites
Mark72 0 Report post Posted August 3, 2015 Czy ktos gra na opcjach? Mozecie polecic jakiegos brokera? Mysle nad Option Trade (nalezy do HotForex) i Opteck Z tych dwóch to na ewno Option Trade bedzie lepszy chociażby na samo połączenie z HotForex i rozbudowane zaplecze techniczne Ja od paru miesięcy gram na demo na Option Trade. Na razie nie widzę większych wad. Myślę o koncie realnym, bo fajne bonusy oferują. Share this post Link to post Share on other sites
Mark72 0 Report post Posted August 11, 2015 Czy ktos gra na opcjach? Mozecie polecic jakiegos brokera? Mysle nad Option Trade (nalezy do HotForex) i Opteck Z tych dwóch to na ewno Option Trade bedzie lepszy chociażby na samo połączenie z HotForex i rozbudowane zaplecze techniczne Ja od paru miesięcy gram na demo na Option Trade. Na razie nie widzę większych wad. Myślę o koncie realnym, bo fajne bonusy oferują. Ktoś z Was ma może konto realne u tego brokera? Naczytałem się sporo o tym brokerze i generalnie opinie o nim są spoko. Jakieś opinie o optiontrade? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted December 11, 2015 minimalne konto to 600 zl a na rynku to nie jest wiele wiec spokojnie przetestuj w realu z minimalna kwota. szczegolnie, ze bedziesz mogl skorzystac z ich webinarow, ktore organizuja. tematy bardzo dobre i ja otworzylem specjalnie na ta okolicznosc :) Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted December 11, 2015 p.s. mowa o tych szkoleniach: https://www.optiontrade.com/pl/binary-e ... inars.html Share this post Link to post Share on other sites