Dirty Harry 0 Report post Posted August 28, 2008 Witam, mam na koncie 10$. Spróbuję w jak najkrótszym czasie zrobić z tego 1000$ Postępy będę opisywał w tym temacie. Co do samego celu-będzie to dość trudne... ale warto spróbować najwyżej wtopię 10... Więc, żeby cokolwiek zdziałać z 10 $, trzeba podejść do tematu ostrożnie Postaram się łapać te bardziej wiarygodne ruchy... Więc zaczynam od shorta na usd/chf. Na H1 całkiem ładna formacja rgr. Jeśli dobrze ją zidentyfikowałem, pójdzie min. 150 pipsów w dół (co się pokrywa z ekspansją fibo 161.8). Jako że mam konto na AM, wkładam w to 0.01 lota, bo mniej nie można. poniżej screen: zobaczymy co będzie... Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted August 28, 2008 Cel ambitny ale jest, więc pozostaje mi tylko życzyć jego osiągnięcia. Będę śledził Twoje poczytania. Powodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted September 1, 2008 Również życzę powodzenia i będę śledził poczynania. Właściwie jak idzie? Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted September 4, 2008 Minęło już pare dni,jakieś wieści z placu boju ?:) Share this post Link to post Share on other sites
Dirty Harry 0 Report post Posted September 4, 2008 Tym razem nie wyszło... Brak cierpliwości i kilka nie do końca przemyślanych pozycji. całe 10$ Następne podejście, zaczynam od 25$... wiem, że nie ma co zbytnio zwiększać depo, ale przy 10$ jak pierwsze kilka pozycji nie wyjdzie to jestem out (trochę ponad 50 pipsów straty i leżę ) Postaram się pisać na bieżąco... ...aż do tysiąca Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted September 4, 2008 Tak to czasem jest :) Mysle ze 25$ da Ci wystarczająco zapasu ,aby ruszyć do przodu z kapitałem.Życzę sukcesów. Share this post Link to post Share on other sites
4expage 0 Report post Posted November 3, 2012 Dobre, uśmiałem się. Od 10 do 1000 a czemu nie do 1000000? Share this post Link to post Share on other sites