olivier 0 Report post Posted January 23, 2009 Hello , witam serdecznie Denona i Anira :D Heh trochę czasu mineło nim się ostatni raz "widzieliśmy" na gg czy marketivie. Ale widac świat jest mały. Siedziałem i nadal siedze na FF , tam spotkałem Łukasza i powiedział mi o waszym serwisie. No i nie mogłem soebie odmówić zeby was nie odwiedzić :) Mam nadzieję że razem z wami miło się będzie trejdować nadal :) Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted January 25, 2009 Witamy, witamy! Miło, że jesteś z Nami. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted January 27, 2009 Podpisuję się pod postem Anira - miło Cię widzieć Oleevier Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted March 7, 2009 No i gdzie się podziewasz - nie widzę masy nowych topiców, którymi miałem nadzieję zalejesz to forum Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted March 8, 2009 Odezwal sie i tyle. Normalnie kolegaaa.. ;P Share this post Link to post Share on other sites