Denon 11 Report post Posted December 15, 2009 (...) Ostatnio bardzo ciężko się gra na kablu, no nic trzeba przetrzymać ten okres. (...) Mimo wszystko idzie Ci coraz lepiej! Masz rację, co to trudności na kablu. Wszystkiemu winna jest tygodniowa konsolidacja. Ledwo udało mi się złapać dzisiaj od rana 40p, jednak jeszcze bez close. Powodzenia Riddle - cały czas trzymam kciuki! Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted December 15, 2009 Riddle wrzuć jakieś screeny obrazujące wejścia i wyjścia. Share this post Link to post Share on other sites
Riddle 0 Report post Posted December 15, 2009 Denon już nie mogę się doczekać aż się to skończy heh. Nemesis spoko. Share this post Link to post Share on other sites
Riddle 0 Report post Posted December 16, 2009 No i tak nie mogłem się doczekać, że zmieniłem sobie parę no i się doczekałem...-5.21% OSK: -43,759% bardzo nieodpowiedzialne zagranie, ale kare zapamiętam .... Share this post Link to post Share on other sites
Riddle 0 Report post Posted January 2, 2010 Troszkę zaniedbałem prowadzenie dziennika w okres świąteczny... powiem tylko, że grudzień okazał się dość nie przewidywalny, niestety celu nie osiągnąłem... OSK: -50% Share this post Link to post Share on other sites