Denon 11 Report post Posted July 8, 2009 20 000 wizyt na forum !!! Wiem, że wysyłany był mailing w tej sprawie do użytkowników forum, lecz pragnę dodać kilka słów od siebie i powtórzyć niektóre informacje z poprzedniego tematu o odwiedzinach. Jak pisałem wcześniej - może nie jest to nadal nadzwyczajna ilość ale ciągle rośnie co bardzo mnie cieszy. Wiele osób wciąż wkłada w to forum dużo pracy i energii. Pragniemy, aby to miejsce było jedyne w swoim rodzaju specjalnie po to, aby każdy z Was wracał po więcej. Raz jeszcze pragnę podziękować wszystkim użytkownikom i gościom za odwiedzanie i wszystkim tym, którzy się udzielają (bez Was istnienie tego forum nie miałoby sensu, choć przyznam, że mogłoby być Was więcej ;) ) Tym razem szczególne wyrazy wdzięczności pragnę przekazać takim osobom jak: Nemesis, Mars - za codzienną, wspólną walkę oraz Riddle, boby_fischer, Exodus24, Artur - za ostatni wkład we wspólny rozwój jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam. Pozdrawiam serdecznie. Denon - Rafał Jaworski (Administrator) Share this post Link to post Share on other sites
Riddle 0 Report post Posted July 8, 2009 Forum sie powoli rozwija, miejmy nadzieje ze z czasem aktywnych uzytkownikow bedzie coraz wiecej :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
jasonbourne 0 Report post Posted October 29, 2009 Mimo wszystko aktywnych użytkowników jest dość mało, ale to jest norma w internecie, że generalnie tylko 10% się wypowiada (abstrahując od tego czy ma coś do powiedzenia czy nie), a 90% tylko czyta. Co do samego forum, muszę przyznać, że podoba mi się spokój i zrównoważenie panujące tutaj. Na pewno jest to dobry klimat zarówno do inwestycji jak i do rozmowy. Forum Nawigator jest moim zdaniem z roku na rok coraz bardziej nerwowe, dużo niepotrzebnych, zbędnych emocji. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted October 29, 2009 Cały czas rośnie liczba użytkowników, jak również coraz więcej postów się pojawia :) jak tak dalej pójdzie, to za rok będzie bardzo fajne forum, licznie odwiedzane Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted October 29, 2009 (...) jak tak dalej pójdzie, to za rok będzie bardzo fajne forum, licznie odwiedzane Dla mnie to forum już jest fajne z tym, że ja raczej obiektywny nie będę w tej kwestii . Share this post Link to post Share on other sites