Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

hhgjhgjhg

Denon

20 000 wizyt na forum !!!

Recommended Posts

20 000 wizyt na forum !!!

Wiem, że wysyłany był mailing w tej sprawie do użytkowników forum, lecz pragnę dodać kilka słów od siebie i powtórzyć niektóre informacje z poprzedniego tematu o odwiedzinach.

Jak pisałem wcześniej - może nie jest to nadal nadzwyczajna ilość ale ciągle rośnie co bardzo mnie cieszy. Wiele osób wciąż wkłada w to forum dużo pracy i energii.

Pragniemy, aby to miejsce było jedyne w swoim rodzaju specjalnie po to, aby każdy z Was wracał po więcej.

Raz jeszcze pragnę podziękować wszystkim użytkownikom i gościom za odwiedzanie i wszystkim tym, którzy się udzielają (bez Was istnienie tego forum nie miałoby sensu, choć przyznam, że mogłoby być Was więcej ;) )

Tym razem szczególne wyrazy wdzięczności pragnę przekazać takim osobom jak:

Nemesis, Mars - za codzienną, wspólną walkę

oraz

Riddle, boby_fischer, Exodus24, Artur - za ostatni wkład we wspólny rozwój

jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam.

Pozdrawiam serdecznie.

Denon - Rafał Jaworski (Administrator)

Forum sie powoli rozwija, miejmy nadzieje ze z czasem aktywnych uzytkownikow bedzie coraz wiecej :)

Pozdrawiam

Mimo wszystko aktywnych użytkowników jest dość mało, ale to jest norma w internecie, że generalnie tylko 10% się wypowiada (abstrahując od tego czy ma coś do powiedzenia czy nie), a 90% tylko czyta.

Co do samego forum, muszę przyznać, że podoba mi się spokój i zrównoważenie panujące tutaj. Na pewno jest to dobry klimat zarówno do inwestycji jak i do rozmowy.

Forum Nawigator jest moim zdaniem z roku na rok coraz bardziej nerwowe, dużo niepotrzebnych, zbędnych emocji.

Cały czas rośnie liczba użytkowników, jak również coraz więcej postów się pojawia :)

jak tak dalej pójdzie, to za rok będzie bardzo fajne forum, licznie odwiedzane

(...) jak tak dalej pójdzie, to za rok będzie bardzo fajne forum, licznie odwiedzane

Dla mnie to forum już jest fajne ;-) z tym, że ja raczej obiektywny nie będę w tej kwestii :-P.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...