nemesis 0 Report post Posted September 10, 2009 (edited) Sklep internetowy założycieli forum TraderTeam.pl odnośnie rynków finansowych (Forex, GPW, Opcje itd.). W sprzedaży znajdą Państwo systemy transakcyjne, szkolenia internetowe, jak i stacjonarne, ebooki, audio i video booki i inne. Link: www.traderteam.pl Edited December 25, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
Komisarz 0 Report post Posted December 25, 2011 Czy jest może jakiś niezależny nabywca ebooka 212 Scalping? Dobrze by chociaż jakieś ogólne opinie znać przed zakupem. Share this post Link to post Share on other sites
chemik86 0 Report post Posted February 29, 2012 Witam, ja osobiście nabyłem wspomnianą książkę i obiektywnie mogę stwierdzić, że autor w niewielkiej ilości tekstu przekazał ogrom informacji które są dość zrozumiałe nawet dla mnie (nie znam się zbytni na kwestiach związanych z tą tematyką). Aha, do ksiązki jest dołączone wideo które ukazuje "o co chodzi" :D Jak dla mnie wydawnictwo jest ok. Share this post Link to post Share on other sites