Aliona 0 Report post Posted March 1, 2008 Hejka wszystkim Znalazlam bardzo ciekawy wskaznik, co o nim myslicie? Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted March 1, 2008 Moze podaj do niego jakis link lub cos :) Share this post Link to post Share on other sites
Riddle 0 Report post Posted March 1, 2008 Hehe chyba Alionie nie udalo sie zaladowac wskaznika, albo obrazka ;] Share this post Link to post Share on other sites
Aliona 0 Report post Posted March 1, 2008 no nie udalo sie dodac zalacznika wyskakuje ten blad: Tried to upload empty file klamie ten blad Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted March 1, 2008 Wrzuc na sendspace.com albo na inego uploada :) Share this post Link to post Share on other sites
Aliona 0 Report post Posted March 1, 2008 http://www.sendspace.com/file/c81bmu Share this post Link to post Share on other sites
Aliona 0 Report post Posted March 1, 2008 a co to jest ze nie moge zalacznika dodac? avatara tez nie moge dolaczyc Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted March 1, 2008 Sczerze powiedziawszy nie mam zielonego pojecia. Mysle ze najlepszym sposobem jest wrzucanie na takie uploady :) Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted March 1, 2008 Wskaznik bada Trend rynku i wyswietlaja sie linie Czerwona lub niebieska :) Na moje oko wskaznik powinien sie sprawdzac :) Share this post Link to post Share on other sites
Necro 0 Report post Posted March 2, 2008 Te linie Niebieskie i Czerwone to Zig, służy jedynie do celów badawczych - Tzn do wyznaczenia poziomów. Grubość linii leveli to ich siła, tzn i więcej razy cena odbiła się od takiej linii tym grubsza. Acha linie te mogą być równie dobrze wsparciem jak i oporem, na historii można łatwo zauważyć kiedy linia najpierw była wsparciem, a potem przeistoczyła się w opór. Ogólnie bardzo ciekawy wskaźnik. Co do załączników na forum wydaje mi ze problem stanowią uprawnienia na serwerze, bądź druga możliwość plik był większy niż pozwala na to config forum. Share this post Link to post Share on other sites
rafq 0 Report post Posted May 4, 2008 Sendspejs też nie działa..:/ Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 3, 2008 Niestety nie mam możliwość potestowania i rozgryzienia tego wskaźnika bo nigdzie nie ma linka. A to Aliona jeszcze szuka po necie wskaźników =D ? Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites