Wa$$kII 0 Report post Posted January 5, 2010 (edited) Używam tego brokera już ponad rok i uważam go za najlepszego. Małe spready, teraz już dla mnie nie mają tak wielkiego znaczenia kiedy gram na wyższym interwale. Zlecenia wchodzą natychmiast. Niestety broker w USA rachunek nie może być w PLN, trzeba liczyć się ze zmianę kursu USD/PLN. Związane z tym koszty przelewu do banku w NY (koszty banku który wysyła pieniądze). Edited May 18, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted March 12, 2010 Jest możliwość ściągnięcia platformy? bo ta w przeglądarce nie bardzo mi podchodzi. Share this post Link to post Share on other sites
gucio 0 Report post Posted March 13, 2010 To moja pierwsza platforma /demo/.Jak kazda platforma ma swoje plusy i minusy ale mysle ze jak ktos zacznie na MT4 to juz chyba nie zmieni na inna platforme. Platforma moze nie dziala w dni wolne od handlu./trzeba sprawdzic bo juz nie pamietam/ Powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Wa$$kII 0 Report post Posted March 15, 2010 Jest możliwość ściągnięcia platformy? bo ta w przeglądarce nie bardzo mi podchodzi. można sciągnąć ikonkę na pulpit i wtedy jest bez przeglądarki :) a jesli nie chce dzialac to moze brakować Ci java'y http://fxtrade.oanda.com/forex_trading/ ... /fxdesktop Share this post Link to post Share on other sites
Wa$$kII 0 Report post Posted March 15, 2010 To moja pierwsza platforma /demo/.Jak kazda platforma ma swoje plusy i minusy ale mysle ze jak ktos zacznie na MT4 to juz chyba nie zmieni na inna platforme.Platforma moze nie dziala w dni wolne od handlu./trzeba sprawdzic bo juz nie pamietam/ Powodzenia czasami są przerwy techniczne ale w dni wolne od handlu można nawet zlecenia składać :D Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted March 15, 2010 Jest możliwość ściągnięcia platformy? bo ta w przeglądarce nie bardzo mi podchodzi. można sciągnąć ikonkę na pulpit i wtedy jest bez przeglądarki :) a jesli nie chce dzialac to moze brakować Ci java'y http://fxtrade.oanda.com/forex_trading/ ... /fxdesktop Wielkie dzięki :) bo nie chciało mi się już wchodzić przez stronę Oandy. Share this post Link to post Share on other sites