Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

hhgjhgjhg

stefan01

[inna] Strona dla początkujacych

Recommended Posts

Zapraszam do odwiedzenia mojej strony hugeprofits.eu Znaleźć tam można omówienie podstawowych tematów związanych z rynkiem walutowym. Strona jest młoda, więc z każdym dniem może pojawić się coś nowego. Zapraszam do częstych odwiedzin.

Czesc!

Pozwole sobie sie tu "wcisnac", bo majac juz pewne doswiadczenie z poczatkujacymi, zdaje sobie sprawe jak potraficie bladzic, dlatego chcialam was zaprosic na mojego bloga, na ktorym zamieszczam wsparcia i opory: http://lucy90210.blog.interia.pl/ , mysle ze przydadza wam sie bardzo i zamiast grzebac po wskaznikach i szukac cudownego systemu na waszym miejscu skupilabym sie raczej na czystym wykresie i podstawach.

Nie jest powiedziane ;). Dla mnie giełda, szczególnie nasza rodzima, jest za mało dynamiczna z mierną płynnością i bardzo przeciętnymi platformami oferowanymi przez nasze DM, gdzie oferowane narzędzia są na ogół słabe.

Forex daje większe możliwości. Czy jest prostszy? A co jest prostsze? Matematyka czy j. polski? Dla jednych to, dla drugich tamto ;).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...