niespokojny 0 Report post Posted March 6, 2008 witam Oto moja analiza dla pary g/j: Przebicie 38.2% fibo(analiza fibo z 4H) ostatniego spadku daje szanse na wywindowanie kursu tej pary nawet do 209.50, a kto wie czy nie nawet wyżej zgodnie z przewidywanym od dawna wyjazdem w L pary g/u która na MN zdecydowanie robi drugi szczyt.( analiza g/u w następnym temacie). Share this post Link to post Share on other sites
Aliona 0 Report post Posted March 6, 2008 Witam zgadzam sie z twoja analiza ja dzis wlasnie rozmawialam z traderem z radioforex i mowil ze prawdopodobnie zaczyna sie Cary Trade i na G/J mozemy szybko zobaczyc 215 nie tylko G/J a wszystkie pary z jenami A/J U/J E/J poleca do gory ale zobaczymy, najpierw 209 Share this post Link to post Share on other sites
gucio 0 Report post Posted March 8, 2008 Witam Niestety nie moge zaladowac zalacznika ale w/g HT tez wyglada na UP.Patrz na dzienny. /a dleczego nie wchodza zalaczniki/ Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted July 27, 2008 Witam, nikt dawno tutaj nic nie wrzucał, więc postanowiłem się "udzielić społecznie". Na TF W1 mamy bardzo ciekawą sytuację, która wymaga obserwacji: Jak widać mamy ładny kanał z trendem bearish'owym. Płynnie idzie to wszystko od bandy do bandy. Jeśli ten tydzień przebije górną bandę (a wszystko na to wskazuje) uzyskamy piękny sygnał na long (długoterminowy). Share this post Link to post Share on other sites