Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

hhgjhgjhg

niespokojny

Analizy USD/JPY

Recommended Posts

Wcześniej nie mogłem otworzyć pozycji ze względu na długą konsolidację, teraz nie mogę ze względu na zbyt długie wzrosty. Aktualnie kurs jest najwyżej od połowy 2008 roku i realizują się moje prognozy, co do długookresowych wzrostów na tej parze.

Wczorajszy dzień zakończył się wzrostami, a żeby móc wejść w długą pozycję na korekcie to potrzebuję jeszcze 1-2 dni wzrostów.

Długoterminowo w dalszym ciągu oczekuję wzrostów, także nie będę otwierał krótkich pozycji, nawet gdy sytuacja techniczna by to nakazywała.

Pogłębianie się spadków trwa dalej, jednak nie spodziewam się, że pochłoną one całość ostatnich długoterminowych wzrostów.

Formuje się pierwsza od dłuższego czasu wzrostowa świeca, czas pokaże czy taka pozostanie i czy będzie początkiem końca korekty.

Standardowo w tym momencie przygotowywałbym się do otwierania krótkiej pozycji, jednak w przypadku tej pary oczekuję wzrostów w długim terminie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...