Joanna Pluta 0 Report post Posted August 18, 2010 (edited) Witam, Aktualnie dla jednego z domów maklerskich poszukuję doświadczonego Sales Tradera z potencjałem na stanowisko kierownicze. Zachęcam do kontaktu osoby zainteresowane poznaniem szczegółów. Pozdrawiam, Joanna Pluta Human Resource Consulting Sp. z o.o. Edited August 18, 2010 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted August 18, 2010 Proszę o więcej szczegółów, w przeciwnym razie usuwam. Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Pluta 0 Report post Posted August 18, 2010 Nie rozumiem o jakie szczegóły chodzi. Wszytskie informacje, które na tym etapie projektu rekrutacyjnego mogę przekazać umieściłam w poście. Nie rozumiem też dlaczego narusza zasady i miałby zostać usunięty. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted August 18, 2010 Bo jestem wyczulony na tego typu oferty, które nie niosą żadnych informacji, a wręcz są podejrzane... Proszę o informację, kto jest tym pracodawcą i w jakim mieście odbywać się będzie praca. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted August 18, 2010 Pani Joanna Pluta występuje czasami w TVN CNBC Biznes, jako analityk TMS Brokers. W związku z tym myślę, że tym razem to nie spam i chodzi właśnie o ten Dom Maklerski. Jednak z drugiej strony zastanawia mnie: czemu analityk zajmuje się sprawami związanymi z HR? Proszę o wyjaśnienia. Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Pluta 0 Report post Posted August 18, 2010 Szanowni Państwo, Reprezentuję Agencję Doradztwa Presonalnego Human Resource Consuting (Podpisałam się w pierwszym poście). Aktualnie dla naszego Klienta, jednego z domów maklerskich w Warszawie (którego nazwy na tym etapie nie mogę podać ze względu na zawartą z Klientem umowę o tajemnicy zawodowej), poszukuję Sales Tradera z potencjałem na stanowisko kierownicze. Zapewniam, że są to rzetelne informacje, a o szczegółach mogę rozmawiać z bezpośrednio zainteresowanym, wysyłając opis tego stasnowiska na wskazany adres mailowy. Jest to postępowanie standardowe (a tym samym powinno wykluczać wszelkie podejrzenia) na rynku doradztwa personalnego, w czym się specjalizuję, i zakłada zapewnienie dyskrecji i anonimowości wszystkim stronom zaangażowanym w proces rekrutacyjny (zarówno Kandydatom jak i Klientowi). Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted August 18, 2010 W takim razie nie jest Pani analitykiem TMS Brokers, a zbieżność zarówno imienia jak i nazwiska to jedynie przypadek? Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Pluta 0 Report post Posted August 18, 2010 Jest to jedynie zbieg okoliczności. Już w pierwszym poście zamieściłam informację jaką firmę reprezentuję i nie jest to żaden domów maklerskich, ale agencja rekrutacyjna. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites