tadeusz 0 Report post Posted October 28, 2010 EUR/GBP Long 0,8747 Share this post Link to post Share on other sites
tadeusz 0 Report post Posted October 30, 2010 Witam! Miniony tydzień kończę na minusie. Próbuję nauczyć się używać fibo. Plany: USD/CHF - Koniec lub korekta trendu spadkowego. Powstał mini-trend wzrostowy. Chcę zaczekać do korekty i otworzyć długą pozycję. Nawet, jeżeli powrócimy do spadków powinno się to stać w okolicach 0,9997. Prosiłbym, żeby ktoś przejrzał i skomentował, czy ma to ręce i nogi, czy coś pokręciłem =] Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
tadeusz 0 Report post Posted October 31, 2010 Korekta się wzięła i dokonała. Jeżeli zejdzie poniżej, to niewiele (mam nadzieję). USD/CHF Long 0,9820 SL 20 pipsów. Pozdrawiam pełen nadziei. ;) Share this post Link to post Share on other sites
tadeusz 0 Report post Posted November 1, 2010 Jestem 112 pipsów na plus - przestawiam SL na 0,9925 i ustawiam TS na 15 pipsów - albo strzał w górę, albo szybka realizacja zysków... Pzdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
tadeusz 0 Report post Posted November 2, 2010 Od wczoraj trzymam długą pozycję na EUR/USD - wejście 1,3897 - aktualnie 130 pips na plus SL przestawiony na 1,4020 Trailing 15 pips EDIT - Zamknięte na SL Share this post Link to post Share on other sites
tadeusz 0 Report post Posted November 2, 2010 Na eur/usd ukształtował się ładny RGR. Myślę, że zapowiada przynajmniej 50 pipsów swobodnego lotu. Sell 1,4028. SL ok 30 pipsów. Share this post Link to post Share on other sites