capuera 0 Report post Posted March 18, 2008 witam serdecznie! Na gg koelg apisal mi zebym zrobil skan dowodu i wyslal do marketiwy i odblokuja mie ale nie wiem jak! zalozylem nowe dwa konta na jeden e-mail i teraz nie moge grać:( prosze o pomoec jestem nowy co mam zrobic gdzie wejsc itp! prosze o pomoc jeszcze raz z dokladna isntrukcja! Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted March 18, 2008 (edited) Mysle ze powinienes zglosic sie do Susportu Marketivy. Oni powinni odbanowac cie - chociaz jezeli zalozyles na jednego meila 2 konta to wg ich regulaminu to chyba nie dozwolone. Pozdrawiam Ps - przerzuć się do lepszego brokera ;) Edited March 22, 2008 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
capuera 0 Report post Posted March 19, 2008 tomekkap, tomekkap, np do jakiego borokera///??????? Share this post Link to post Share on other sites
Youri 0 Report post Posted March 19, 2008 Jeżeli widzisz sens gry na forex proponuję na przykład Admiral Markets lub LiteForex jako dla początkującego. Jeśli chciałeś grać jedynie za 5 usd to możesz mimo wszystko poprzez stronę www.marketiva.com zalogować się na swoje konto i tam w services masz zakładkę identify yourself. Wysylasz tam skany dowodu po 100 kb max kazdy z dwoch stron i masz odblokowane konto. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted March 22, 2008 Jezeli chodzi o dwa konta to musisz poprosic support o usuniecie jednego a drugie musisz aktywowac poprzez wyslanie skanu obu stron dowodu (tego nowego) i wszystko bedzie dzialac. Moim zdaniem jak na poczatek Marketiva jest ok a do tego jest czat, na ktorym mozna sie dowiedziec wielu informacji na poczatku ... pozniej nalezy unikac tego czatu bo moze ograniczac :-> Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 3, 2008 Witam. Popieram wypowiedź Youriego, jak już tylko zrobisz skan dowodu i wszystko będzie dobrze to zmień brokera. Osobiście polecam Admiral Markets. Wszystko po Polsku, idealne dla nowego a w dodatku wspaniałe narzędzie jakim jest MT4. Pozdrawiam Asvor. =) Share this post Link to post Share on other sites