kataarzyna28 0 Report post Posted May 26, 2012 Co do demo, to nie dla wszystkich jest to istotne, bo niektórzy wolą od razu grać na realnych pieniądzach. Ale lepiej mieć demo pod ręką, zawsze można coś przynajmniej przećwiczyć. Taka możliwość rozmowy z doradcą to także duży plus, bo nie sądzę, żeby wszystko było na początku jasne, a z tego co patrzyłam, to platformy się od siebie różnią. Share this post Link to post Share on other sites
JoannaM. 0 Report post Posted May 29, 2012 Myślę ,że nie ma już brokera ,który nie oferowałby demo-konto,ważne jest ,by było ono odzwierciedleniem realnego rachunku.Co do polskiego supportu ,zgadzam się jest to istotny punkt przy wyborze brokera,nawet jak ktoś nieźle operuje językiem obcym,to zawsze to prościej w swoim języku. Muszę przyznać ,że korzystam już od jakiegoś czasu z usług brokera http://uwcfx.com/ i jestem zadowolona ,spełnia większość moich wymagań. Share this post Link to post Share on other sites
kataarzyna28 0 Report post Posted May 31, 2012 Ja się zarejestrowałam na platformie GO4X, ale póki co tylko demo, żeby zobaczyć jak funkcjonuje. Żadnych problemów z rejestracją nie było, nawet zadzwonili zapytać czy wszystko działa i nie ma problemów. Jaki jest wkład początkowy na tej platformie z której korzystasz? Share this post Link to post Share on other sites
Robi 0 Report post Posted July 3, 2012 Platforma DIF FX No dealing desk mikro loty 0,01 Meta Trader Skalp dozwolony i hedging też waluty, surowce oraz indeksy giełdowe rynkowe, najniżesze dostępne spready Share this post Link to post Share on other sites
senzoku 0 Report post Posted April 16, 2013 Witam. Jestem nowy na forum, moja działalność ogranicza się na razie do kont demo. Jako że nie najgorzej mi idzie chciałbym spróbować swoich sił w rzeczywistości. Czytając mądre wypowiedzi bardziej doświadczonych kolegów nasunęło mi się pytanie: Czy AM w swoim koncie mini zezwala na sculping? Bo chyba mój "styl" właśnie pod to można podpiąć. Wielkie dzięki za odp. i przepraszam jeśli nie w tym wątku. Share this post Link to post Share on other sites
senzoku 0 Report post Posted April 18, 2013 Poczytalem trochę regulamin na admiral markets i jedyne co znalazłem to : "5.1. Składanie Zleceń 5.1.1. Klient może wydawać AM Zlecenia, a AM realizuje Zlecenia zgodnie z prawem i na warunkach określonych w Umowie. Klient składa AM Zlecenia w drodze elektronicznej za pośrednictwem MetaTrader 4 AM lub w inny sposób uzgodniony między AM a Klientem oraz w formie opracowanej przez AM (np. usługa zleceń telefonicznych lub e-mail). Klient zapewnia, że jego Zlecenia są zgodne z obowiązującym prawem, warunkami Umowy i pozostałymi odpowiednimi wymogami, zwy- czajami i praktyką. Termin Transakcji określony w Zleceniu nie może być krótszy niż 1 (jeden) dzień otwarcia banków." Czy to oznacza, że nie mogę składać zleceń, które zamierzam sprzedać załóżmy za godzinę? Czy też dotyczy to terminu ważności zleceń oczekujących? Share this post Link to post Share on other sites
sob-forex 0 Report post Posted April 18, 2013 http://www.admiralmarkets.pl/pomoc/informacje-dodatkowe/#q6 Tu jest co innego niby napisane. Troche doświadczenia i wiedzy nabrałem, więc coś trzeba byłoby zacząć grać na realu,co oznacza zdobywanie doświadczenia od nowa. :) Share this post Link to post Share on other sites