stan hotforex 0 Report post Posted March 8, 2011 Hello forum's users. My name is Stan. I am an official representative of www.HotForex.com. You can ask me the questions about our company and I try answer as fast as possible. Hot Forex is a worldwide STP/ECN online forex broker. "Hot Forex" has a Category 1 Global Business License issued by the Financial Services Commission (FSC) of the Republic of Mauritius under the name of HF Markets Ltd. Advantages of Trading with HotForex: - 30% Bonus on all deposits! - We offer spreads on crosses from as low as 0.3 pip. - Minimum deposit for Micro and Islamic accounts — only $5. - Margin leverage from 1:1 up to 1:500. - Only for HotForex clients! TradeSignals.com services for FREE. - Experienced and helpful support 24/5. All information about our offices you can find on www.HotForex.com HotForex - for traders that want more! Share this post Link to post Share on other sites
Kaktus 1 Report post Posted April 2, 2012 Oferta rewelacyjna! Ktoś z nich korzysta? Chętnie posłucham o minusach na koncie live, ponieważ w demo nie ma się do czego przyczepić. Wypłacają bez problemu środki? Share this post Link to post Share on other sites
eskel 0 Report post Posted July 30, 2012 mam tam konto dodatkowo jak sie zarejestrujesz przes polki serwis hotforex*com*pl mozesz dostac tablet do wyboru 8 rodzajów z wypłątami nie ma problemu wyciągnołem juz ponad 300 usd i wygrałem tablet i faktycznie jest 50% bonusu ale to bonus wirtualny jak u kazdego brokera natomiast jest dodatkowo bonus 15% jakim mozesz spokojnie grac działa to tak ze jak wpłacisz 1000 usd dostaniesz 150 usd i nawet jak konto zjedzie do 100 usd dalej mozesz obstawiać promocja z tabletami nie eliminuje zadnego bonusu zadziawiająca płynność na wykresie dozwolone skalpowanie na koncie currenex broker jest swiatowej klasy dopuszczalny hedging zakładasz konto i robisz co chcesz polecam przez polski serwis dodatkowa promocja na tablety tylko przy rejestracji i wysłaniu formularza to istotne bo nagrody są wysyłane z Polski przetestowałem wielu brokerów i ten zwrócił moją uwagę bije innych na głowe i w obsłudze i działąniu www.hotforex.com.pl dodatkowo dostepne za free sygnały fundamentalne poczytaj na www.forex.bluemasters.pl www.forex-be1.eu Share this post Link to post Share on other sites
Lucjusz 0 Report post Posted February 1, 2013 Państwa firma hot forex co się okazuje nie ma licencji Financial Service Commission! Mało tego, bardzo dużo klientów narzeka na waszą "płynność". Nadzwyczajne często w momencie wykonywania operacji waszą platformą zawiesza się DO MOMENTU STRATY nawet z przebitym stop loss! Na tym forum są wypowiedzi waszych klientów. Uwaga! Pracownicy firmy dodali dziesiątki wpisów, aby ukryć realne wpisy klientów. To z resztą widać. Proszę samemu sprawdzić iż ta firma nie ma certyfikatu Financial Service Commission. www.forexpeacearmy.com/public/review/ww ... com?page=2 Nie polecam takich brokerów. Strata pieniędzy i nerwów. Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted October 30, 2014 Czesc, po zamknieciu mi rachunku w Armadzie testuje ostatnio kilku brokerow m.in. HotForex. Czy ktos moze wypowiedziec sie jak wyglada broker na rachunku realnym? Zlecenia wchodza bez problemow? Brak problemow z wyplata? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted November 7, 2014 po krotkim rozeznaniu brokera w necie otworzylem konto. dosyc sprawnie to poszlo. na dniach przetestuje wplate i wyplate to dam znac. Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted November 28, 2014 ktos ma jeszcze reala w hotforex? mam konto mini, zlecilem wczoraj wyplate i ciekawy jestem jak dlugo w praktyce przyjdzie kasa na moj rachunek. jakies doswiadczenia? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted December 10, 2014 odnosnie wyplat to hotforex wprowadzil metode skrill w zlotowkach wiec teraz smiga az ta lala :) Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted January 21, 2015 Może komus sie przyda - Dukscopy, XM, HotForex i Oanda wyzerowali debety po stratach na parach z CHF. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted January 31, 2015 Może komus sie przyda - Dukscopy, XM, HotForex i Oanda wyzerowali debety po stratach na parach z CHF. Ciekawe info. Jakie jest jego źródło? Pytanie nie dotyczy Dukascopy, które raposo z naszego forum pośrednio reprezentuje i potwierdził tę informację. Share this post Link to post Share on other sites
raposo 0 Report post Posted February 5, 2015 Wszyscy ci brokerzy informowali o tym na swoich stronach np. http://www.xm.com/pl/important-notice-u ... n-chf-6487 Co ciekawe, tak samo ponoć zrobiło XTB, mimo, że zapisy w ich regulaminach mówią inaczej. Ale kto bogatemu zabroni :). Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted February 23, 2015 W weekend bawilem sie BB Passport - reklamuja jako dla inwestorow i grafikow. Co ciekawe w BlackBerry World znalazlem MT4 tylko jednego brokera HotForex. Czy to taki problem z tym? Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted April 10, 2015 Zauwazylem ze dodali do oferty nowe rachunku z social tradingiem. Ktos korzystal juz moze z tej oferty? z tego co wyczytalem do korzystaja z fxstat co daje ponad 250 tys traderow w bazie Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted April 12, 2015 Mowisz o tym? https://www.hotforex.com/pl/account-typ ... count.html A o co chodzi z tym fxstat? To jakas globalny zbior traderow? Z innych brokerów tez? Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted April 13, 2015 Ta o tym. W weekend troche poczytalem jak to dziala i w sumie fajnie to rozwiazani z tym ze przez fxstat idzie. Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted May 14, 2015 a byl ktos moze na money expo wczoraj? mial tam prowadzic czesc ktos z hotforex. Share this post Link to post Share on other sites
kiecu123 0 Report post Posted May 15, 2015 Ja tam byłem, czegoś może szczególnie dla mnie istotnego się nie dowiedziałem, natomiast wykład Łukasza Fiołka był ciekawy (pokazał swój pierwszy system). Ogólnie ciekawa konferencja, na zakończenie dużo czasu było na porozmawiania np z Janne Muta i pracownikami z HotForex z Cypru i to było dla mnie szczególnie interesujące. Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted June 12, 2015 A ja z kolei mam pytanie nieco z innej strony. Jako ze mam dosc sporo znajomych ktorzy zaczynaja sie interesowac Forexem to czy warto korzystac z jakiegos programu IB, ktory bedzie mi naliczac prowizje np. od ich transakcji? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted June 12, 2015 Skoro juz to jest w temacie HotForex to mozesz ich programem sie zainteresowac. Slyszalem sporo dobrych opinii. https://www.hfaffiliates.com/en/index.html maja bardzo bogaty panel IB z materialami graficznymi, pelnymi statystykami, trackingiem klientow itd Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted June 25, 2015 Ktos bierze udzial w konkursie? https://www.hotforex.com/pl/contest/vip.html Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted June 26, 2015 A tu jest fajny artykul jak sprawdzic czy twoj broker to nie oszust :) http://strefaforex.pl/broker-forex/ Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted June 28, 2015 A tu jest fajny artykul jak sprawdzic czy twoj broker to nie oszust :)http://strefaforex.pl/broker-forex/ Artykuł na czasie po przygodach z Iron FX :) Ogólnie jak przeklilalem to tam sporo ciekawych porad jest dla poczatkujacych Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted July 2, 2015 Dzisiejsza informacja od HotForex. Widac ze sami brokerzy sie juz zabezpieczaja Szanowny Kliencie, W związku z rosnącą niepewnością dotyczącą prawdopodobnego wyjścia Grecji ze Strefy Euro (tzw. „Grexit”) HotForex analizuje obecnie wszystkie możliwe skutki zaistniałej sytuacji w celu ochrony naszych Klientów oraz obniżenia ryzyka. W związku z podwyższoną zmiennością oraz burzliwym zachowaniem rynków, które możemy obserwować w ostatnich dniach HotForex chciałby poinformować, że nasze standardowe warunki transakcyjne mogą ulegać czasowym zmianom do momentu powrotu do normalnej sytuacji rynkowej. Parametry takie jak spready, dźwignie, zabezpieczenia rozliczeniowe, zastrzeżenia dotyczące wolumenu, dostępność instrumentów, czy zasady otwierania zleceń mogą być zmieniane w zależności od rozwoju sytuacji rynkowej aby zapewnić naszym Klientom płynne warunki transakcyjne. Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted July 3, 2015 Kolejne info: W niedzielę 5 lipca 2015 r. odbędzie się Referendum w Grecji związane z przyjęciem, bądź odrzuceniem porozumienia z wierzycielami Grecji. Jest to wyjątkowe wydarzenie, które może spowodować trudne do przewidzenia zachowanie rynków finansowych w momencie wznowienia handlu w poniedziałek 6 lipca, takie jak: luki cenowe, znacznie podwyższona zmienność, niska płynność oraz poszerzone spready. Co więcej, prosimy pamiętać, że poziom dostępnej na rachunkach inwestycyjnych dźwigni finansowej może zostać obniżony do poziomu 1:50. [...] Gorąco namawiamy do obniżenia ryzyka Jak dla mnie to oznaka troski o klientow :) Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted July 3, 2015 Tez to dostalem i faktycznie odnioslem wrazenie ze sie ktos martwi o swoich klientow :) Mam tez jeszcze u innnego brokera rachunek i tam z kolei cisza z takimi ostrzezeniami jakby w ogole mialo nic sie w weekend nie dziac... Share this post Link to post Share on other sites