jankofx 0 Report post Posted July 9, 2015 Jeszcze cos takiego. Ciekawe jak w rzeczywistosci na rachunkach to wyglada. https://www.hotforex.com/en/trading-pro ... refid=9702 Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted July 10, 2015 Dobre zestawienie. Powinno obowiazkowo u wszystkich brokerow na glownej stronie byc zeby mogli sie wstydzic w porownaniu do tego co konkurencja daje :) Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted July 14, 2015 Hotforex wprowadza nowe instrumenty: Shanghai Composite Index, Natural Gas, US Dollar Index Kto gra na USD index? Nie wiedzialem ze mozna tym handlowac Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted August 11, 2015 z tego co rozumiem po paru trejdach ten idnex to typowy CFD. bardzo ciekawy instrument. mogliby jeszcze wprowadzic EUR i JPY. Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted August 12, 2015 z tego co rozumiem po paru trejdach ten idnex to typowy CFD. bardzo ciekawy instrument. mogliby jeszcze wprowadzic EUR i JPY. Tak typowy CFD. Z 1 lota potrzebne depo 100 USD jest potrzebne. Dobry do sledzenie sentymentu Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted August 14, 2015 no dobra, to czekam na kolejne waluty w CFD i mozna dobrze dywersyfikowac portfel :) Share this post Link to post Share on other sites
wronekfx 0 Report post Posted August 21, 2015 Witam, jestem nowy ale chcialem zaczac stawaic pierwsze kroki na forexie. Pamietam ze moj znajomy wlasnie mial rachunek w Hot Forex. Pytanie czy dla osob poczatkujacych to dobry wybor? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted August 24, 2015 dobry broker, a teraz maja nowa siedzibie: W związku z ciągłym rozwojem i ekspansją HotForex z ogromną przyjemnością informujemy, że nasze polskie biuro zmieniło swoją siedzibę aby móc pomieścić nasz wciąż rosnący zespół. Adres naszego nowego biura to: ul. Prosta 51, I p. 00-838 Warszawa Numer telefonu: +48 22 380 41 98 Nieustannie dbamy o ulepszanie naszych usług oraz zmierzamy do zapewnienia nieporównanych warunków transakcyjnych oraz doskonałej obsługi naszych Klientów. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas w naszym nowym biurze. Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted August 25, 2015 O to widze ze jescze blizej mnie sie przeniesli :) Budynek kojarze i teraz bardziej prestizowo na pewno bedzie. Swoja droga widac ze sie mocno rozwijaja w Polsce. Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted August 27, 2015 Witam,jestem nowy ale chcialem zaczac stawaic pierwsze kroki na forexie. Pamietam ze moj znajomy wlasnie mial rachunek w Hot Forex. Pytanie czy dla osob poczatkujacych to dobry wybor? Tak, ogolnie broker ma niskie depozyty, waskie spready i to nauki i pierwszego kontaktu z forexem bedzie dobrym wyborem. Napisz co konkretnie Cie interesuje, czy masz jakis pomysl na handel itd to moze cos wiecej podpowiemy. Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted August 27, 2015 teraz organizuja nowy konkurs wiec moze jeszcze sie zalapiesz ;) https://www.hotforex.com/pl/landing-pag ... ition.html Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted August 28, 2015 teraz organizuja nowy konkurs wiec moze jeszcze sie zalapiesz ;) https://www.hotforex.com/pl/landing-pag ... ition.html O dzieki za info. W weekend przejrze na spokojnie warunki Share this post Link to post Share on other sites
wronekfx 0 Report post Posted September 2, 2015 Witam,jestem nowy ale chcialem zaczac stawaic pierwsze kroki na forexie. Pamietam ze moj znajomy wlasnie mial rachunek w Hot Forex. Pytanie czy dla osob poczatkujacych to dobry wybor? Tak, ogolnie broker ma niskie depozyty, waskie spready i to nauki i pierwszego kontaktu z forexem bedzie dobrym wyborem. Napisz co konkretnie Cie interesuje, czy masz jakis pomysl na handel itd to moze cos wiecej podpowiemy. Na razie to chcialbym zaczac od glownych 2-3 par. Kapital powiedzmy 1-2 tys. W planach mam otwieranie malych pozycji zeby sie dobrze wdrozyc. Ktory rachunek byscie proponowali w Hot Forex? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted September 4, 2015 jak dla mnie najlepszy rachunek to ten ZERO. mam tam jeden z rachunkow Share this post Link to post Share on other sites
wronekfx 0 Report post Posted September 8, 2015 jak dla mnie najlepszy rachunek to ten ZERO. mam tam jeden z rachunkow Dzieki za pomoc. W takim razie tez sporobuje na rachunku Zero. Dlugo trwalo u Ciebie otwarcie rachunku i ksiegowanie srodków? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted September 21, 2015 ze 48 h max :) Share this post Link to post Share on other sites
wronekfx 0 Report post Posted September 22, 2015 ze 48 h max :) Zalozylem i wplacilem przez szybkie przelewy to mialem bardzo szybko zaksiegowane. Pierwsze transakcje zrobilem i na razie wyglada ze ok, ucze sie caly czas wiec bede wracal z pytaniami :) Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted September 29, 2015 masz konto Zero? Share this post Link to post Share on other sites
wronekfx 0 Report post Posted October 15, 2015 masz konto Zero? tak ale mysle jeszcze o tym hf social zeby podpisac sie pod innych. Mialbym to jako dwa osobne rachunki. Rozumiem ze to dziala tak ze majac taki rachunek widze liste traderow i ich strategii i moga sie podpiac zeby automatycznie robily sie transakcje u mnie? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted October 15, 2015 dokladnie tak. ustawiasz ryzyko aby kopiowalo dopasowane wielkosci transakcji. mozesz rowniez odwrocone pozycje realizowac w mysle ze wiekszosc traci :) czyli jak widzisz trejdera mocno tracecego mzoesz grac przeciw jego kierunkowi Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted November 9, 2015 a w hotforex promocja podobna do tego co w xtb, highsky i chyba hft brokers :) https://www.hotforex.com/pl/landing-pag ... ntest.html Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted November 13, 2015 Teraz miniamalny depozyt umożliwiający Ci skorzystanie ze wszytkich przywilejów konta VIP został zmniejszony do 10,000 USD / 9,000 EUR / 40,000 PLN. nie wiedzialem ze w hotforex jest oferta "vip" :) Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted November 16, 2015 Teraz miniamalny depozyt umożliwiający Ci skorzystanie ze wszytkich przywilejów konta VIP został zmniejszony do 10,000 USD / 9,000 EUR / 40,000 PLN.nie wiedzialem ze w hotforex jest oferta "vip" :) A czym ona sie rozni od normalnej? Jakies bonusy albo spready leszpe sa? Share this post Link to post Share on other sites
jankofx 0 Report post Posted November 17, 2015 dostalem info w mailingu od nich tylko: • Nielimitowanych Sesji Na Czacie Na Żywo z naszym Analitykiem Technicznym między 10:00 a 15:30 (czas serwera) • TRZECH Prywatnych 30-minutowych Konsultacji z Głównym Analitykiem Rynkowym HotForex Janne Muta (rezerwacja z wyprzedzeniem) • Pełnej subskrypcji do Serwisu z Codziennymi Aktualizacjami SMS dotyczącymi Rynku,sporządzonymi przez HotForex oraz wielu innych usług. Share this post Link to post Share on other sites
robis93 0 Report post Posted November 20, 2015 dostalem info w mailingu od nich tylko:• Nielimitowanych Sesji Na Czacie Na Żywo z naszym Analitykiem Technicznym między 10:00 a 15:30 (czas serwera) • TRZECH Prywatnych 30-minutowych Konsultacji z Głównym Analitykiem Rynkowym HotForex Janne Muta (rezerwacja z wyprzedzeniem) • Pełnej subskrypcji do Serwisu z Codziennymi Aktualizacjami SMS dotyczącymi Rynku,sporządzonymi przez HotForex oraz wielu innych usług. Calkiem ciekawie. Troche za duzy prog dla mnie jeszcze na wplate ale jak edek zejdzie ponizej teogornych szczytow to starczy :) Share this post Link to post Share on other sites