italiana 0 Report post Posted April 12, 2011 Witam wszystkich serdecznie! Jako studentka 3 roku ekonomii na UW zajmuję się obecnie pisaniem pracy licencjackiej na temat racjonalności inwestorów. Mam gorącą prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety, składającej się z 14 zamkniętych pytań. Mam w tej chwili 88 wypełnień i gdybym doszła do 100 byłabym przeszczęśliwą osobą :) tutaj link:http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/4804/ Z góry dziękuję wszystkim, którzy poświęcą mi te 10 minut. Pozdrawiam! Justyna Włoch Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted April 13, 2011 Chwilę temu wypełniłem ankietę. Moim zdaniem niektóre pytania są zbyt tendencyjne, podczas gdy inne są podstawowymi pytaniami przykładowo z tematyki zarządzaniem ryzykiem (wartością oczekiwaną czy wariancją) w związku z czym prawidłowym wydaje mi się zadanie na końcu pytania o podłoże edukacyjne ankietowanej osoby. W tej kwestii należy się plus dla konstruującego ankietę. Ostatecznie budowę ankiety od strony merytorycznej oceniam na "dobry". Ciekawe jak prezentują się odczucia innych po wykonaniu omawianej ankiety. Share this post Link to post Share on other sites