umberto 0 Report post Posted June 19, 2011 (edited) jak zbudować sieć komputerową, od czego zacząć, znacie jakieś dobre firmy? Edited June 20, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 19, 2011 Sieć w domu czy w firmie? Share this post Link to post Share on other sites
umberto 0 Report post Posted June 28, 2011 w firmie Share this post Link to post Share on other sites
galeon 0 Report post Posted June 28, 2011 Najlepszym i najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie po prostu zgłosić się do firmy zajmującej się budową tego typu sieci. Lepiej to komuś zlecić i mieć pewność, że sieć zostanie wykonana profesjonalnie. Z tego, co wiem, to np. firma Cetekom zajmuje się tym od projektu do wykonania. pzdr Share this post Link to post Share on other sites
raq102 0 Report post Posted February 12, 2013 witam.mam pytanie,chciałbym w domu jednorodzinnym zainstalować własną siec komputerową.sygnał chcę odbierać od nadawcy lokalnej sieci.pragnę go rozprowadzić bezprzewodowo i za pomocą skrętki.jakich urządzeń do tego mam użyć.Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted February 12, 2013 witam.mam pytanie,chciałbym w domu jednorodzinnym zainstalować własną siec komputerową.sygnał chcę odbierać od nadawcy lokalnej sieci.pragnę go rozprowadzić bezprzewodowo i za pomocą skrętki.jakich urządzeń do tego mam użyć.Pozdrawiam Np. taki router http://www.ceneo.pl/594485 Share this post Link to post Share on other sites