Denon 11 Report post Posted July 22, 2011 (edited) Dzisiejszy wpis ma charakter podziękowania. Chciałbym podziękować w imieniu zespołu TraderTeam.pl za Wasze zaufanie, którym obdarzyliście nas na przestrzeni ostatnich lat zapisując się na nasze forum. Zważywszy na fakt, że rejestracja jest nieobowiązkowa - gość otrzymuje praktycznie pełen dostęp do forum (bez opcji komunikacyjnych etc.) - jesteśmy tym bardziej uradowani, że tak wiele osób zapisało się na forum będące własnością, jakby nie było firmy komercyjnej pragnącej też dać coś od siebie. W ramach podziękowania postanowiliśmy nagrodzić Was prezentami. W związku z powyższym pierwsze trzy osoby, które podpiszą się pod tym postem otrzymają za darmo wybranego ebooka mojego lub Marka autorstwa. Zachęcam do korzystania z możliwości. Jeszcze raz dziękuję i czekamy na kolejny tysiąc! Edited December 17, 2012 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted July 22, 2011 Pierwszy! :p Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted July 22, 2011 (edited) Pierwszy! :p Ty się nie liczysz Edited July 22, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted July 22, 2011 (edited) Pierwszy! :p Ty się nie liczysz W takim razie czekamy na pierwszego :) Edited July 22, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
kiecu123 0 Report post Posted July 22, 2011 To ja chyba pierwszy ? :D I to ja chce dwa za Marka tez hyhy :) Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted July 22, 2011 (edited) To ja chyba pierwszy ? :D I to ja chce dwa za Marka tez hyhy :) To prawda - jesteś pierwszy, jednak niestety przysługuje Ci tylko jeden ebook . Wybierz sobie proszę tytuł z naszego sklepu i daj mi znać na priv. Czekamy na kolejne dwie osoby chcące otrzymać prezent. Edited February 12, 2012 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
propan600 0 Report post Posted July 23, 2011 No to ja drugi Pzdr. Share this post Link to post Share on other sites
Riddle 0 Report post Posted July 24, 2011 No i ja na koniec :) z chęcią poznam kolejny system kolegów ;) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
propan600 0 Report post Posted July 25, 2011 Denon, można pisać PW ? Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted July 25, 2011 No i ja na koniec :) z chęcią poznam kolejny system kolegów ;) (...) Zważywszy na okoliczności chętnie się podzielimy . Denon, można pisać PW ? Jest to wręcz wskazane - czekam na wiadomości od Was nt. wybranych e-booków . Gratulacje dla całej trójki! Share this post Link to post Share on other sites
propan600 0 Report post Posted July 26, 2011 Dziękuję, od dzisiaj, a w zasadzie wczoraj rozpoczął się test, nie powiem, ładny L wczoraj na edku z H4 dał dużego profita, ale to dopiero początek testów... Share this post Link to post Share on other sites