nemesis 0 Report post Posted April 28, 2008 Czy ktoś może wie jak zaimportować własny wskaźnik do smartphona ? pozdrawiam, nemesis Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted May 2, 2008 Nie można importować własnych wskaźników w MT4 Mobile. Share this post Link to post Share on other sites
Youri 0 Report post Posted May 2, 2008 Właśnie brak możliwości importowania własnych wskaźników do MT4 Mobile jest chyba najgorszą rzeczą w tym wszytskim. Pozostaje wtedy używanie fibo :) MT4 Mobile wg mnie moze sluzyc jedynie do śledzenia bierzących pozycji oraz ich ewentualnego zamykania Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted May 2, 2008 MT4 Mobile wg mnie moze sluzyc jedynie do śledzenia bierzących pozycji oraz ich ewentualnego zamykania tez tak uważam Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted July 14, 2008 Hmm dla większości może faktycznie. Jednak jeśli ktoś jest maniakiem kanałów, trendu i fibo - to w zupełności mu wystarczy podstawowy pakiet. W końcu trzeba mieć nosa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted July 14, 2008 Jeśli o mnie chodzi to pod MT Mobile jestem w stanie wykonać pełną analizę, potrzebną mi do podjęcia decyzji inwestycyjnych. Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted July 14, 2008 Otóż to.. Doświadczenie, prostota, profesjonalizm i chłodna ocena sytuacji. Narzędzia dodatkowe zbędne. Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted July 16, 2008 Linie trendu i świece są w 100% wystarczające do podjęcia właściwych decyzji inwestycyjnych,choć mam kilka systemów do których potrzeba wskaźników,to główny z którego korzystam tego nie wymaga i na palmie mogę spokojnie tradować ;) Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted July 17, 2008 Swoją drogą tak z ciekawości jakich mobilnych sprzętów używacie? Ja osobiście: ASUS IEEE 900. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted July 17, 2008 aktualnie Toshiba g500, w przyszłości chciałbym coś dotykowego ;d Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted July 17, 2008 Eten M700 Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted July 17, 2008 HP 6315 polecam tani ,niezawodny :) o ile nie przejdzie po nim jakiś słoń :) Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted July 18, 2008 Osobiście polecam Eten M700 << Taki jak ma Denon. Miałem tego PDA jest naprawde dobry a najwazniejsza jego zaleta jest to że można z niego dzwonic. Czyli to PDA i telefon. Serdecznie polecam Tomasz Kapuściarz Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted July 18, 2008 Nadmienie tylko że obecnie większość PDA ma funkcje telefonu.Mój Hp tez taka posiada. Share this post Link to post Share on other sites
exodus24 0 Report post Posted August 31, 2008 SPV M3000 Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted September 1, 2008 Zrobiłem mały myk i zrezygnowałem z PDA. Pozbyłem się Asusa IEEE i zakupiłem MSI WIND. Jestem z niego strasznie zadowolony. Mobilność i możliwości tego maleństwa to ogromny atut. Wypróbowany już przez miesiąc czasu non stop w podróży. MSI'ak już na siebie zarobił. Share this post Link to post Share on other sites