AsFX 0 Report post Posted June 17, 2008 I ja równiez się przyłożę do gratulacji. Bylebyś trzymał sie tych zasad, z tego co widze na zamieszczonych screenach jest dosyć ubogo w wskaźniki ( moim zdaniem to dobrze ) praktycznie wszędzie tylko linie, kanały i trójkąty zwyżkujące i zniżkujące. Sukces tkwi w prostocie. Byle nie padło depo! Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
Damian15 0 Report post Posted June 18, 2008 Jeszcze niedawno kombinowałem z wszelkimi możliwymi wskaźnikami Ale nic dobrego z tego nie wyszło! Obecnie rzeczywiście używam tylko podstaw AT, czasami zerknę na Stocha Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 18, 2008 Oscylator stachostyczny w mojej opini to rzecz która powinna sie znaleźć na każdym wykresie! Najlepszy wskaźnik. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
Damian15 0 Report post Posted June 20, 2008 cierpliwość się opłaciła, stan konta: 132$ (bez bardzo ryzykownych pozycji ) --> Wejście na trzecie odbicie od oporu na gbp/chf. Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 20, 2008 Wejścia w pozycje na 3 odbicie są bardzo skuteczne. Tyle że jak już to Denon podkreślił, a mianowicie. Jedno co mogę zauważyć to to, że każdy sygnał wejścia w pozycję jest u Ciebie inny. Jest to raczej nie za pozytywny aspekt Twojej gry, jak teraz Ci wychodzi tym co grasz ( piszesz że podciągnąłeś depo ) to w tym zostań. Systemy proste bardzo często są skuteczne. I podoba mi się to że nie otwierałeś bardzo ryzykownych pozycji, tak powinno być. Rynek nie jest zdecydowany, dajmy mu czas się namyślić i nic nie otwierajmy. Czekanie to jeden z kluczy do sukcesu który otworzy Ci drogę do finansowej niezależności! Jeszcze raz gratulacje. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 26, 2008 jak tam idą zmagania z rynkiem ? :) Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted June 26, 2008 no właśnie sam jestem ciekaw bo coś ucichło,pamiętaj Damian że jesteśmy tutaj żeby Ci pomóc Share this post Link to post Share on other sites
Damian15 0 Report post Posted July 4, 2008 witam ponownie. Ostatnio byłem na wyjeździe, dlatego nic nie pisałem. Ogólnie stan konta to 181$. Zadowala mnie ten wynik i za tydzień próbuje sił na realu. Sformalizowałem system według Waszych rad. Tym samym zawieszam działalność w tym temacie Napiszę jak będę na realu dzięki za komenty! Share this post Link to post Share on other sites