ForexSzn 0 Report post Posted November 27, 2012 (edited) Zachęcam do zapoznania się z przykładami transakcji na rynku forex z 26.11.2012 Pozdrawiam Edited November 28, 2012 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
kiecu123 0 Report post Posted November 28, 2012 Zerkałem kiedyś na codzienne analizy na tej stronie nawet niezłe (ale nie regularnie wstawiane) nie które pokrywały się z moimi, forum na tej stronie nie żyje. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted November 28, 2012 Tylko, że analizujesz historię. Masz może coś, co pokazuje realne wejścia? Share this post Link to post Share on other sites
ForexSzn 0 Report post Posted November 29, 2012 Tylko, że analizujesz historię. Masz może coś, co pokazuje realne wejścia? W analizach dziennych czy tygodniowych, przeważnie pokazuję momenty atrakcyjne na niektórych instrumentach, jeżeli takie akurat występują, później te i podobne wejścia są omawiane w przykładach transakcji. Pozdr ForexSzn Share this post Link to post Share on other sites
propan600 0 Report post Posted December 1, 2012 Tylko, że analizujesz historię. Masz może coś, co pokazuje realne wejścia? W analizach dziennych czy tygodniowych, przeważnie pokazuję momenty atrakcyjne na niektórych instrumentach, jeżeli takie akurat występują, później te i podobne wejścia są omawiane w przykładach transakcji. Pozdr ForexSzn Na przykładach historycznych transakcji zapomniałeś dodać. Kolega nemesis ma rację. Straciłem 10 minut oglądając to wideo które przygotowałeś, wszystko to jeden wielki bełkot, na zasadzie: tu mieliśmy okazję, była znakomita okazją, rynek zrobił coś tam i mogliśmy zarobić parę punktów. Operujesz tylko i wyłącznie na historii, daj coś realnego skoro prowadzisz szkolenia. Hasło inwestora. To chyba nie problem dla Ciebie? Nie odpowiedziałeś mi na innym forum, dlatego dopytuję tutaj. Pokaż że zarabiasz a nie robisz ludzi w wała. Wiesz teraz jest medialna presja, a nie potrzeba nam kolejnego szkolącego oferującego złote góry. Hasło inwestora. Pokaż że zarabiasz. Proste. Share this post Link to post Share on other sites