ForexSzn 0 Report post Posted December 4, 2012 Zapraszam wszystkich chętnych do uczestnictwa w bezpłatnych spotkaniach on-line. 'Analiza Techniczna a Fundamentalna w Praktyce' to temat kolejnych Webinarów organizowanych przez ForexYesTrader. Zapisów można dokonać na stronie: Webinary Forex lub wysyłając zgłoszenie na adres: info@forexyestrader.com Pozdrawiam ForexSzn Share this post Link to post Share on other sites
propan600 0 Report post Posted December 4, 2012 Fajnie, wysłałem zgłoszenie, mam nadziej że dostane odpowiedź na maila Mam parę pytań. Share this post Link to post Share on other sites
propan600 0 Report post Posted December 4, 2012 Jest 23:26, zgłosiłem się do darmowego Webinary Forex koło 17:30, do tej pory ZERO odzewu. Weryfikujesz napływające zgłoszenia, masz tam podstawionych ludzi-słupów czy może całe to przedsięwzięcie to jedno wielkie kłamstwo. Przecież to internet,nie mów że nie potrafisz ustawić automatu? To jest dowód. Takie dostałem 'potwierdzenie'. Share this post Link to post Share on other sites