4expage 0 Report post Posted April 15, 2013 Witam. Gra na serio. Postanowiłem zagrać ponownie, tym razem większa ilość gotówki. Będę prowadził dziennik. Share this post Link to post Share on other sites
4expage 0 Report post Posted April 16, 2013 Gra za dużą dźwignią zjadła mi 75 % kapitału. Stan na dziś po wejściach 3000 Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted April 16, 2013 Gra za dużą dźwignią zjadła mi 75 % kapitału. Stan na dziś po wejściach 3000 Czy dobrze rozumiem, że na koncie realnym w mniej niż 24 godziny uzyskałeś stopę zwrotu w przybliżeniu -70%? Mam nadzieję, że nie oznacza to końca prowadzenia dziennika. Share this post Link to post Share on other sites
4expage 0 Report post Posted April 18, 2013 Bardzo dobrze rozumiesz. Zbyt duża dźwignia i zbyt chaotyczna gra. Dziś na koncie mam już 1800:( Ale będę próbował odrobić straty...pewnie teraz to trochę potrwa. Jak jest ktoś zainteresowany śledzeniem na bieżąco jak mi idzie to: 10000 real Share this post Link to post Share on other sites
Forex_trader 0 Report post Posted May 21, 2013 Ciekawą masz stronę. Oferujesz biuletyn, newslatter lub cos podobnego.... Share this post Link to post Share on other sites
4expage 0 Report post Posted June 4, 2013 Nie nie oferuje aktualnie biuleynów itd. Aktualnie ucze się gry i dziele się doświadczeniem na swojej stronie. Share this post Link to post Share on other sites