senzoku 0 Report post Posted April 25, 2013 Otóż znalazłem sobie coś takiego http://www.admiralmarkets.com/company_n ... tatrader-4 Krótkie streszczenie treści z linku. Admiral Markets oferuje do ściągnięcia jakąś lepszą wersję MT 4 pozwalającą zmieniać SL i TP poprzez przesuwanie ich linii na wykresie. No i świetnie pomyślałem bo spotkałem się z takim rozwiązaniem na FXPRo i naprawdę fajnie się spisuje. Jednak mimo licznych prób zainstalowania i upgrade'owania mt4 nic się nie zmieniło. Nie mam nawet tego tzw 1 click mini terminalu. Czy ktoś ma może jakąś sugestię dlaczego? Może mieliście podobny problem? Mam też pytanie dlaczego w MT4 na koncie demo (Admiral Markets) mam z góry ustawione minimalne SL jakie mogę ustawić?? Share this post Link to post Share on other sites
raposo 0 Report post Posted April 25, 2013 Jeśli nie działa Ci to na MT4 Admirala, a u innych tak, to polecam skontaktować się z ich supportem aby pomogli rozwiązać problem. Brokerzy coraz częściej udostępniają tego typu wynalazki w MT4. Wg mnie na łeb bije wszystkich BRE ze swoim BRe Smart Orders. To chyba najlepiej działająca wtyczka tego typu. Jeśli poszukujesz jeszcze jakiegoś narzędzia do zarządzania zleceniami z poziomu wykresu to polecam LVOE (Luktom Visual Order Editor) - prawdziwy klasyk, który wyprzedził wszystkie inne wynalazki o kilka lat :). Co do min. odległości ustawienia SL. Wiąże się to z tym, że Admiral oferuje rachunki typu Market Maker i ustala taką odległość swoim klientom aby w pewnym stopniu ograniczyć skalpowanie. Nie ma czegoś takiego (a przynajmniej nie powinno być) u brokerów typu ECN. Share this post Link to post Share on other sites
senzoku 0 Report post Posted April 26, 2013 To znaczy MT4 ściągniętą i zainstalowaną mam tylko od Admiral. Na FXPro używałem platformy internetowej i tam odkryłem po prostu jakie to przydatne. Co do LVOE napewno sprawdzę dzięki wielki Share this post Link to post Share on other sites