rkoscinski 0 Report post Posted May 13, 2013 Temat brzmi dość enigmatycznie ale jako, że to forum inwestycyjne chciałbym trochę puścić wodzę fantazji. Jadąc do pracy widziałem reklamę lotto o wygranej rzędu 12 milionów. Jak wiadomo z takiej kasy to już można być solidnym rentierem :) No i teraz tutaj pytanie, co byście zrobili z takimi pieniędzmi od strony inwestycyjno rentierskiej? :) Bo wiadomo, że każdy by objechał świat, kupił ekstra furę albo jakieś takie rzeczy :) No ale nie wszystko można wydać. Moje pytania brzmią Czy dalej inwestowalibyście na rynku Forex? Czy może skorzystali z jakichś produktów rentierskich o ile takie są i jeśli tak to z jakich? :) pozdrawiam Rafał :) Share this post Link to post Share on other sites
Zonk 0 Report post Posted April 4, 2019 Ja bym uruchomił dobrze prosperujący biznes, może własną winnicę. Świata bym nie objechał, wybrałbym się jedynie w parę miejsc. W Polsce swobodniej mi się wypoczywa, na myśli mam raczej wyjazdy biznesowe, związane z branżą winiarską. Kupiłbym oczywiście nowy dom, lepsze auto, spłacił kredyty i bankowi 2 zł na waciki dorzucił tak właśnie tytułując przelew. Share this post Link to post Share on other sites