nemesis 0 Report post Posted June 17, 2008 O to lista filmów, które z pewnością zainteresują 99% z nas :) - Piękny umysł - Wall Street - W pogoni za szczęściem Dopisujcie również swoje propozycje. Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 17, 2008 Rogue Trader. http://www.filmweb.pl/f9203/Spekulant,1999 Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
rafq 0 Report post Posted June 18, 2008 (edited) Jak najbardziej mogę zarekomendować film pod tytułem "Pi" :) Wciąga, pomimo że czarno-biały no i troszkę już ma :) Do tego "Pierwszy Milion" polskiej produkcji. "Piękny umysł" wymieniony wcześniej mogę polecić z czystym sumieniem !! Edited June 19, 2008 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted June 18, 2008 Polece od siebie The Secret i Bill Gold - the life of my dreams Share this post Link to post Share on other sites
Youri 0 Report post Posted July 4, 2008 Proponuje Wall Street Warriors :) na Torrentach jest 1szy sezon :) Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted July 7, 2008 W pogoni za szczęściem. http://w.pogoni.za.szczesciem.filmweb.pl/ Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted July 7, 2008 Bardzo polecam film "W pogoni za Szczesciem" . Naprawde dobry film ktory ukazuje jak mozna dojsc z niczego do wielkich osiagniec / sukcesu. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted July 7, 2008 bardzo mocno motywuje do pracy ;d Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted July 21, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947 Zeitgeist. Nie znalazłem w regulaminie punktu dotyczącego zakazu wrzucania linków z filmami, dlatego zamieszczam ten link z video google ponieważ jest go bardzo ciężko znaleźć a jest godny uwagi i polecenia. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted July 21, 2008 OO Tak Polecam bardzo Ten film ukazuje najlepszy biznes swiata - religie. Nastepnie jest o Wojnie z Irakiem , i jak USA sie wzbogacilo na tej wojnie , i dlaczego zrobilo zamach stanu. P O L E C A M Pozdrawiam Tomasz Kapuściarz Share this post Link to post Share on other sites
Youri 0 Report post Posted July 28, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947Zeitgeist. Nie znalazłem w regulaminie punktu dotyczącego zakazu wrzucania linków z filmami, dlatego zamieszczam ten link z video google ponieważ jest go bardzo ciężko znaleźć a jest godny uwagi i polecenia. Pozdrawiam! =) Ad tego filmu to ktoś kiedyś powiedział iż na wojnie obojętnie gdzie by się rozgrywała na świecie bogacą się tylko Skull And Bones. Share this post Link to post Share on other sites
exodus24 0 Report post Posted March 21, 2009 Ja jeszcze polecam film "Pi" Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted March 21, 2009 Zgadzam się z kolegą Exodusem, "PI" to jest film warty obejżenia. Sam regularnie wracam do niego. Stare kino, ale z bardzo dobrą fabuła i "Tym czymś". Na weekend w ramach rozprężenia polecam: "Interstate 60" :D Share this post Link to post Share on other sites
tred102 0 Report post Posted January 13, 2013 Szkoła uczuć Twój na zawsze I że Cię nie opuszczę Plan B Wciąż ją kocham Moja dziewczyna Dziewczyna mojego kumpla American Pie Step up Noc żywych kretynów Totalny kataklizm Straszny film Project X Share this post Link to post Share on other sites
pola102 0 Report post Posted January 16, 2013 Dwunastu gniewnych ludzi (1957) 2001: Odyseja kosmiczna (1968) 400 batów (1959) 8 i pół (1963) Noc po ciężkim dniu (1964) Afrykańska królowa (1952) Obcy (1979) Wszystko o Ewie (1950) Annie Hall (1977) Czas Apokalipsy (1979) Bitwa o Algier (1967) Złodzieje rowerów (1948) Łowca androidów (1982) Płonące siodła (1974) Powiększenie (1966) Blue Velvet (1986) Bonnie i Clyde (1967) Share this post Link to post Share on other sites
qca 0 Report post Posted March 5, 2013 Niezwykły romans za kulisami wydarzeń, które zmieniły bieg drugiej wojny światowej. Pełna subtelnego dowcipu historia miłosna Daisy (Laura Linney), dalekiej kuzynki Franklina Delano Roosevelta (Bill Murray), której skrywana zażyłość z prezydentem wychodzi na jaw w trakcie pierwszej w amerykańskiej historii wizyty brytyjskiego monarchy Jerzego VI (Samuel West) i królowej Elżbiety (Olivia Coleman), wcześniej błyskotliwie sportretowanych przez Colina Firtha i Helenę Bonham Carter w oscarowej komedii "Jak zostać królem". Share this post Link to post Share on other sites
inwest 0 Report post Posted December 16, 2013 Skazani na Shawshank. Super film Share this post Link to post Share on other sites
One World Broke 0 Report post Posted December 20, 2013 Labirynt! Wciągający film!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Tomson 0 Report post Posted January 8, 2014 Nowa pozycja obowiązkowa dla wszystkich finansowców - Wilk z Wall street :) Widzieliście? Jak wrażenia? Dla mnie chyba najlepszy film roku (obejrzałem jeszcze w 2013) Share this post Link to post Share on other sites
raposo 0 Report post Posted January 8, 2014 Byłem, widziałem :). Czy obowiązkowy do obejrzenia dla finansowców? Nie powiedziałbym. Otoczka jest związana z Wall Street i finansami ale ci, którzy oczekują merytoryki i wprowadzenia w wielki świat giełdy rozczarują się. To zupełnie inny typ kina i trzeba iść na film z innym nastawieniem. Ale abstrahując od tego... Dobra produkcja, jedna z lepszych Scorsese i chyba nie zgrzeszę jeśli napiszę, że najlepszy film DiCaprio. A cała historia oparta na faktach: http://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Belfort Share this post Link to post Share on other sites
mango99 0 Report post Posted January 9, 2014 Skazani na Shawshank. Stary ale warto go obejrzeć Share this post Link to post Share on other sites
ziajaxoxo 0 Report post Posted January 25, 2014 Byłam ostatnio w kinie na filmie "Biegnij chłopcze biegnij" - podobał mi się, aczkolwiek spodziewałam się czegoś lepszego. ;) Share this post Link to post Share on other sites
karolmeduza 0 Report post Posted February 19, 2014 Bardzo przeciętny ten film, dużo sztuczności. Zastanawiam się, po co go tak mocno reklamowali. Share this post Link to post Share on other sites
caldwell 0 Report post Posted February 28, 2014 Gorąco polecam film "Terminal" z 2004 roku, stary,ale naprawdę kawał dobrego kina. Share this post Link to post Share on other sites
debet 0 Report post Posted April 16, 2014 Z tej trójki co wymieniłeś najbardziej "Piękny umysł polecam" :) Share this post Link to post Share on other sites