citko 0 Report post Posted May 5, 2014 (edited) Jakie znacie najlepsze i najskuteczniejsze suplementy oraz srodki wspierajace odchudzanie? Trafilem na cos co sie nazywa zielona kawa: ekstrakt z zielonej kawy "SlimEssence"- szczerze mowiac nigdy wczesniej nie spotkalem sie z ta jej odmiana. Czy jest faktycznei tak skuteczna jak sie to ostatnio czesto czyta? Edited May 6, 2014 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
kamileto 0 Report post Posted May 26, 2014 (edited) Moja dziewczyna kupuje suplementy z serii bodymax i jest bardzo zadowolona. Mówi, że dzięki temu nie ma problemów z przemianą materii, a co za tym idzie i z nadwagą. Może warto coś takiego kupować, bo szczerze powiem o zielnej kawie to ja nie słyszałem. Edited May 27, 2014 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
Zonk 0 Report post Posted April 4, 2019 Nie ma pojęcia co do skuteczności działania zielonej kawy. Nie wiem też jak smakuje,bo nigdy nie próbowałem. Jestem jednak pewien, że bez odpowiedniej diety i aktywności schudnąć się ot tak nie da. Share this post Link to post Share on other sites