AsFX 0 Report post Posted June 21, 2008 Mój osobisty typ to Holandia, grali jak lwy w grupie. Zobaczymy czy sobie z Ruskimi poradzą. A finał to będzie Holandia - Turcja. I wygrana moich faworytów 2:0. Dawajcie wasze propozycje. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 21, 2008 Holandia ;d, chociaż przed ME ich nie obstawiałem, ale widząc jak im idzie to są dla mnie głównym faworytem do zwycięstwa Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 22, 2008 No to chyba mamy po faworycie Nemesis =X. Rosja nieźle im wczoraj dała popalić. To jak to teraz będzie ? Finał ? Rosja vs Turcja ? To by było naprawde zabawne xD. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
Youri 0 Report post Posted June 22, 2008 Finał: Turcja vs Włochy Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted June 22, 2008 Hiszpania wygra te mistrzostwa ,zapłacili najwięcej :) Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 23, 2008 Hiszpania wygra te mistrzostwa ,zapłacili najwięcej :) E tam =P. Wczoraj byli trochę lepsi od Włochów. Ładny mecz był nawet. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 23, 2008 Rosja ładnie gra :) coś mi mówi, że powalczą o mistrza :) Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 25, 2008 Dobrze że nie gram u Bukmacherów bo bym cały kapitał stracił. Moje typy tutaj jakoś nie wychodzą. Teraz 3:2 dla Niemców w meczu z Turkami. W sumie to ME i bardzo często są niespodzianki. Została chyba tylko Rosja =P. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 26, 2008 liczę dzisiaj na bardzo ciekawy mecz :D i oby Rosja wygrała ;) Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted June 26, 2008 no to chyba po frytkach :D "Hiszpania wygra te mistrzostwa ,zapłacili najwięcej",że też sam siebie musze cytować :P Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 27, 2008 szkoda Rosji ;p ale i tak daleko zaszła :) no to teraz Niemcy wygrają :) Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 27, 2008 Ja teraz też chciałbym żeby nasi sąsiedzi wygrali =] A co do Rosji to chyba jedne z ich najlepszych ME. Daleko zaszli i walczyli do końca. Mimo tego kiepskiego meczu z Hiszpanami wydaje mi sie że wartość rynkowa ich reprezentacji szybko wzrośnie =D. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
tomekkap 0 Report post Posted June 30, 2008 Oj nieposzly twoje zalozenia Asvor. Niemcy - Hiszpania 0-1 Bardzo dobra gra Hiszpanow widac ze byli wycwiczeni do gry technicznej . Niemcy wg moich opini za bardzo napalili sie na wygrana , byli za pewni siebie . Piekny mecz byl :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 30, 2008 Ano jakoś nie wyszło =X. Wczoraj Niemców zamuliło całkowicie, mimo wszystko wygrał lepszy! Za to Nicko trafił z tym strzałem =P. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
nicko13 0 Report post Posted June 30, 2008 No przecież wam pisałem że z nieoficjalnego źródła dowiedziałem się że mistrzostwa są przekupione :) na korzyść espanii :) Share this post Link to post Share on other sites