lukaszbiegacz 0 Report post Posted December 10, 2014 Witam, znalazłem na Polak Potrafi takie ogłoszenie: https://polakpotrafi.pl/projekt/fxscalping Co o nim sądzicie? Warto ich wesprzeć i im pomóc? Ma to sens zadziałać? Brzmi nieźle, jeśli by to działało to wydaje mi się, że było by to super narzędzie. Pozdrawiam Łukasz Share this post Link to post Share on other sites
Trading-Turtle 0 Report post Posted December 17, 2014 Możliwe że jestem za bardzo sceptyczny, ale tutaj nie ma drogi na skróty a za dużo osób się na to łapie. Na logikę, skoro sygnały są tak świetne to dlaczego ktokolwiek miałby je sprzedawać. To jakby bmw stworzyło nowy typ kij wie czego z patentem a następnie oddało konkurencji. Sam preferuje własną pracą do czegoś dochodzić, wybaczcie jeśli rażę opinią. Share this post Link to post Share on other sites
hellcat88 0 Report post Posted December 10, 2015 A próbowal ktoś z Was scalpingu w Traders Trust? Czytałem, że dobrea spready i szybka egzekucja zleceń. Share this post Link to post Share on other sites