maltanczyk 0 Report post Posted September 30, 2011 Oprócz zamiłowania do inwestycji jestem miłośnikiem menadżerów online. Wypróbowałem większość menadżerów online, ale chętnie dowiem się, czy są tu jacyś gracze i czy może gracie w coś, czego jeszcze nie znam. Będę wdzięczny za propozycje. Ze swojej strony polecam sokker manager - jak na razie ten football manager wciągnął mnie najbardziej o chyba dlatego, że jest najtrudniejszy. Na prawdę nie jest łatwo, awansować, czy w ogóle wygrywać i to lubię. Czekam na propozycje i wasze managery. Share this post Link to post Share on other sites
nowy84 0 Report post Posted March 13, 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Nawiązując do poruszonego wątku z pewnością mogę się przyznać, że piłka nożna jest moim ulubionym sportem ale ta na "żywo" gdzie mogę podjąć rywalizację z innymi. Zachęcam do takiego spędzania wolnego czasu. Znakomity sposób na oderwanie się od codziennych obowiązków, problemów itp. Share this post Link to post Share on other sites
kubaa538 0 Report post Posted April 4, 2012 Ostatnio nie gram w żadne gry czy to na komputerze, czy te przez internet... Share this post Link to post Share on other sites