Uboot 0 Report post Posted October 18, 2011 (edited) Chciałem zaczerpnąć Waszej opinii co do dobrych i rzetelnych serwisów internetowych na których inwestorzy zaczerpnąć mogą rzetelnych informacji na temat spółek/funduszy godnych uwagi. Również chodzi mi o serwisy na których publikowane są analizy indeksów na bazie technicznej czy fundamentalnej analizy. Znalazłem w internecie kilka, ale najpierw chciałbym dowiedzieć się z czego Wy korzystacie. Edited November 10, 2011 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
kiecu123 0 Report post Posted October 18, 2011 http://www.forum.traderteam.pl/viewforum.php?f=27 Share this post Link to post Share on other sites
Ryba 0 Report post Posted November 10, 2011 Ja mam rachunek na www.ttools.pl i mogę polecić. Rachunek w takim mBanku czy Aliorze również jest dobry, zresztą nie jest najważniejsze gdzie masz rachunek, ale jakie masz informacje i jakiego masz „czuja”. Jak przeczytasz całe to forum, to będziesz wiedział już dosyć sporo, mam nadzieję, że to robisz. Powinno dać Ci to więcej niż niejedna książka. Share this post Link to post Share on other sites
przemo 0 Report post Posted October 3, 2012 Chciałbym zadać podobne pytanie: czy jest może jakiś serwis internetowy, który rzetelnie prowadzi i publikuje kalendarz ważnych wydarzeń finansowych dla inwestorów na rynku walutowym? Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted October 3, 2012 (...) czy jest może jakiś serwis internetowy, który rzetelnie prowadzi i publikuje kalendarz ważnych wydarzeń finansowych dla inwestorów na rynku walutowym? www.ForexFactory.com Share this post Link to post Share on other sites