krzychoster 0 Report post Posted October 20, 2008 (edited) Witam, Forexem interesuję się od ponad roku, na koncie real gram od początku lipca. Teraz gram automatem. TP:brak TS:35 SL:różnie Depozyt: 327$ Broker: Admiral Markets Lewar: 1:100 Będę codziennie wieczorem wklejał screeny z transakcjami mojego EA. Pozdrawiam, GoldDenton Edited October 24, 2008 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted October 24, 2008 Powodzenia - czekamy na relację Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted October 25, 2008 Trzymam kciuki za kolegę i czekam na pierwsze raporty. Share this post Link to post Share on other sites
gucio 0 Report post Posted October 26, 2008 Nie jestem zwolennikiem automatow ale moze sie przekonam. Zycze sukcesow. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted October 26, 2008 Będę codziennie wieczorem wklejał screeny z transakcjami mojego EA. Pozdrawiam, GoldDenton Jak powiedział .... tak nie zrobił Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted October 27, 2008 moze wyczyscil depo :/ albo poprostu zapomnial o nas Share this post Link to post Share on other sites
exodus24 0 Report post Posted March 20, 2009 A mialo byc tak pieknie :-> Share this post Link to post Share on other sites
Anir 0 Report post Posted March 21, 2009 Ja widziałem, że tak będzie :/ Share this post Link to post Share on other sites
krzychoster 0 Report post Posted December 22, 2009 Witam po dłuższej przerwie. Nie pisałem, ponieważ nie było po co. Ten EA wyczyścił mi depo w ciągu dwóch dni. Wcześniej przez jakieś 3 tygodnie zarabiał dużo, dlatego postanowiłem założyć ten temat. Ale po tamtych "przeżyciach" nie używam już EA. Teraz czysta AT. Założyłem blog na którym pokazuje wejścia według mojej strategii. Link: http://golddenton.spaces.live.com/ Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted December 22, 2009 Fajnie by było, jakbyś w tym miejscu podzielił się z nami swoimi wejściami :) Share this post Link to post Share on other sites
krzychoster 0 Report post Posted December 22, 2009 Mam właśnie taki zamiar, by podawać tutaj moje wejścia. Od wczoraj +77 p z TP=SL=30p. Muszę jeszcze popracować na precyzyjnością moich wejść. W sierpniu w wrześniu miałem SL=15 p i TP>=30 p i co siódmą pozycję miałem zakończoną na SL. A od października nie miałem zbyt czasu by tradować, więc pozycje rzadziej otwierałem ( w większości przypadków niezgodnie ze strategią, co przynosiło straty ). Share this post Link to post Share on other sites
krzychoster 0 Report post Posted January 5, 2010 SELL EUR/USD po 1.4372 Share this post Link to post Share on other sites
krzychoster 0 Report post Posted January 6, 2010 Zamknięta na TP +30p. Kilkanaście minut temu otworzyłem pozycję SELL na USD/CAD po 1.0350. Na razie na +. Share this post Link to post Share on other sites
krzychoster 0 Report post Posted January 6, 2010 USD/CAD zamknięta na TP +30p. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted January 7, 2010 Prosimy o więcej szczegółów, takich jak: - powód zawarcia transakcji - aktualna ocena rynku - przemyślenia etc. Wypisywanie samych poziomów zawarcia transakcji niewiele wnosi do Twojego journala. Share this post Link to post Share on other sites
krzychoster 0 Report post Posted January 7, 2010 Witam, Na razie nie mam zbyt wiele czasu na pisanie na forum. Od następnego tygodnia postaram się więcej pisać. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites