Denon 11 Report post Posted December 1, 2009 Zapraszam wszystkich do oglądania TVN CNBC Biznes jutro o godz: 12:35. Wraz z Jerzym Kozakiem (użytkownikiem naszego forum, który kryje się pod pseudonimem ForexChartist) zostaliśmy zaproszeni do rozmowy na temat rynku Forex. Jeśli wszystko pójdzie dobrze - zapowiada się ciekawa dyskusja. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted December 1, 2009 Osoby nieposiadające pakietów satelitarnych z ww. programem mogą za darmo oglądać TVN CNBC Biznes w Internecie na stronie: http://www.tvncnbc.pl Share this post Link to post Share on other sites
jasonbourne 0 Report post Posted December 1, 2009 A czy byłaby możliwość nagrania programu i umieszczania na YouTube albo chociaż tutaj na forum? O tej godz. raczej nie będę mógł siedzieć przed TV, a program chętnie bym obejrzał. Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted December 1, 2009 Będę nagrywał, ale jak to wyjdzie to nie mam pojęcia... Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted December 2, 2009 Z powodów technicznych z łącznością, Denon nie będzie w stanie wystąpić... Szkoda, że o tym dowiadujemy się na 30 min przed wywiadem, chociaż rano była relacja z Gdańska... Share this post Link to post Share on other sites
jasonbourne 0 Report post Posted December 2, 2009 Ale program w ogóle będzie? Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted December 2, 2009 Tak będzie, ale tylko z jedną osobą. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted December 2, 2009 Wystąpił jeden niezależny ekspert, którym jest w tym wypadku Jerzy. Dodatkowo goście z DMów - XTB + BOSSA. Powiedzieli "przepraszamy" i na tym się zakończyło . No nic - może Jerzy coś więcej napisze. Najgorsze, że gdybym nie poprosił o tą konferencję, tylko pojechał do Warszawy, jak mówione było na początku, to pewnie nie byłoby problemu (to i tak nie zależało ode mnie). W każdym bądź razie to nie koniec świata, a jedynie ciekawostka. Nie wyszło i dalej robimy swoje. Szkoda tylko tej darmowej reklamy - w razie czego czekam na kolejny telefon ze strony TVN CNBC Biznes . Share this post Link to post Share on other sites
ForexChartist 0 Report post Posted December 2, 2009 Witajcie. Szkoda, że tylko jeden niezależny wystąpił, to było niefajne z ich strony. Samo spotkanie oceniam pozytywnie, choć zaniepokoił mnie ton prowadzącego, który - nie bezpośrednio - wskazywał na to, iż na FX można z tysiąca złotych zrobić nie wiadomo ile, co trochę mija się z prawdą, a przynajmniej z moją prawdą. Szkoda, że razem z Rafałem nie mogliśmy sobie uciąć pogawędki na antenie, myślę że wtedy miałoby o wiele bardziej edukacyjny charakter. To co cieszy, to niewątpliwie fakt, że forex jest coraz bardziej popularny i że telewizja pomaga w promocji rynku walutowego. Co do oficjalnego nagrania, to będzie na stronie TVN CNBC. Share this post Link to post Share on other sites
jasonbourne 0 Report post Posted December 2, 2009 A ja muszę przyznać, że sprawiasz wrażenie bardziej kompetentnego niż można by się spodziewać np. po wypowiedziach na forum. E-booka nie czytałem, pewnie tam błysnąłeś wiedzą i inteligencją. I być może właśnie dlatego program lekko mnie rozczarował, bo widać że masz sporo do powiedzenia, a prowadzący zadawał pytania o definicje lota albo pipsa. Ale to przecież to nie Twoja wina, że były głupie pytania, ogólnie szacunek za wystąpienie. Share this post Link to post Share on other sites
ForexChartist 0 Report post Posted December 2, 2009 A ja muszę przyznać, że sprawiasz wrażenie bardziej kompetentnego niż można by się spodziewać np. po wypowiedziach na forum. Dzięki, podoba mi się to zdanie, serio Fora służą do luźnych, często obfitujących w żargon wypowiedzi. Ja sam nie widziałem jeszcze programu, więc trudno mi cokolwiek, na temat tego jak wyszło, powiedzieć. Pozdrawiam, Jurek Share this post Link to post Share on other sites