abtarasew2 0 Report post Posted March 24, 2011 Macie jakieś swoje ulubione domy maklerskie? Jesteście w stanie polecić któryś warty uwagi? A może znacie jakieś profesjonalne rankingi? Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted March 24, 2011 Macie jakieś swoje ulubione domy maklerskie? Jesteście w stanie polecić któryś warty uwagi? A może znacie jakieś profesjonalne rankingi? Wszystko zależy od celu w jakim mamy zamiar otworzyć rachunek oraz tego na jakich rynkach chcemy operować. Jeżeli o mnie chodzi, to w przypadku GPW wybrałem DM BOŚ. Uważam, że w przypadku kontraktów terminowych jest to najlepszy wybór. Ostatecznie do akcji używam również rachunku mBanku, jednak to już w trochę mniejszym zakresie, niż w przypadku tego pierwszego. Share this post Link to post Share on other sites
boby_fischer 0 Report post Posted March 27, 2011 BOSSAFX Share this post Link to post Share on other sites
dziennikarz 0 Report post Posted May 2, 2012 XTB Trader lub DM BZWBK Share this post Link to post Share on other sites
Scalbas 0 Report post Posted May 29, 2012 IDM S.A. - polecam gdyż tam pozwalają grać normalnie, mają zabezpieczenie wypłacalności i obsługa jest na dość wysokim poziomie. Szkolenia, doradztwo itd jeśli chodzi o forex. Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted May 30, 2012 W przypadku rynku regulowanego, to osobiście uważam, że DM BOŚ jest godny uwagi. Jeżeli chodzi o rynek terminowy (standaryzowane derywaty), to według mojej oceny nie mają sobie równych. Oferta dla rynku walutowego BOSSA FX jest ciekawym rozwiązaniem, jednak w tym kontekście akurat FxPro jest nie do pokonania. Share this post Link to post Share on other sites
kashai 0 Report post Posted June 19, 2012 Ostatnio XTB się promuje i faktycznie są całkiem nieźli, przynajmniej jeśli chodzi o prowizję. Obsługa techniczna trochę zawodzi, ale jak kto zaczyna to 3zł minimalnej prowizji (zamiast 6zł w wiekszości DM) robi sporą różnicę. Share this post Link to post Share on other sites
januszpanek 0 Report post Posted February 27, 2016 Korzystam z Domu Maklerskiego Alior Bank - nigdy nie było z nim żadnych problemów. Share this post Link to post Share on other sites