Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

hhgjhgjhg

nemesis

Polska vs. Niemcy - obstawiamy wynik

Recommended Posts

Podajcie wynik jaki wg. Was padnie w dzisiejszym meczu.

Jak dla mnie będzie 3-0 dla naszych zachodnich sąsiadów.

Oczywiście życzę zwycięstwa Polakom, ale racjonalnie patrząc mają małe szanse na wygraną.

Myślę, że jak pod koniec transmisji F1 z Kanady usłyszymy polski hymn to Niemcy będą przegrywać 2:0, a jak już Robert z Nickiem zasiądą wygodnie w fotelach to będzie 2:1 i taki wynik utrzyma się już do końca spotkania :)

Życzę naszym jak najlepiej, ale pieniądze postawiłem na niemców :mrgreen:

Edited by Guest

ehh chyba obstawianie F1 idzie mi lepiej niż nieprzewidywalnej i rządzącej się kosmicznymi prawami piłki nożnej :) :) :)

No niestety nie możemy tych mistrzostw zaliczyć do udanych, szkoda, że nie udało się strzelić ani "jednej" bramki...

miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej :)

Życzę naszym jak najlepiej, ale pieniądze postawiłem na niemców

Hahaha!

Denon trader realista. Ja sobie to tłumaczyłem tak, nigdy z nimi nie wygraliśmy czyli hossa dla Niemców, za korekte można wziąść remisy. Co zatem zostaje ? Trend będzie kontynuowany. Trend is your friend =).

Pozdrawiam!

=)

Edited by Guest

Życzę naszym jak najlepiej, ale pieniądze postawiłem na niemców

Hahaha!

Denon trader realista. Ja sobie to tłumaczyłem tak, nigdy z nimi nie wygraliśmy czyli hossa dla Niemców, za korekte można wziąść remisy. Co zatem zostaje ? Trend będzie kontynuowany. Trend is your friend =).

Pozdrawiam!

=)

hahahahahhah

jak kiedyś pójdę z ziomkami na piwo i ktoś się mnie zapyta na kogo stawiam to wyskoczę mu z taką analizą ;d

Edited by Guest

Całe moje życie opiera sie na tradingu, wszystko można sobie tak tłumaczyć =D.

Pozdrawiam!

=)

Dobra analiza :D Czyli nici z wygranej Roberta w następnym wyścigu, a szkoda.... Może chociaż podium będzie :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...