nemesis 0 Report post Posted June 8, 2008 Podajcie wynik jaki wg. Was padnie w dzisiejszym meczu. Jak dla mnie będzie 3-0 dla naszych zachodnich sąsiadów. Oczywiście życzę zwycięstwa Polakom, ale racjonalnie patrząc mają małe szanse na wygraną. Share this post Link to post Share on other sites
rafq 0 Report post Posted June 8, 2008 Myślę, że jak pod koniec transmisji F1 z Kanady usłyszymy polski hymn to Niemcy będą przegrywać 2:0, a jak już Robert z Nickiem zasiądą wygodnie w fotelach to będzie 2:1 i taki wynik utrzyma się już do końca spotkania :) Share this post Link to post Share on other sites
Denon 11 Report post Posted June 8, 2008 (edited) Życzę naszym jak najlepiej, ale pieniądze postawiłem na niemców Edited March 28, 2009 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
rafq 0 Report post Posted June 8, 2008 ehh chyba obstawianie F1 idzie mi lepiej niż nieprzewidywalnej i rządzącej się kosmicznymi prawami piłki nożnej :) :) :) Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 17, 2008 No niestety nie możemy tych mistrzostw zaliczyć do udanych, szkoda, że nie udało się strzelić ani "jednej" bramki... miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej :) Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 17, 2008 (edited) Życzę naszym jak najlepiej, ale pieniądze postawiłem na niemców Hahaha! Denon trader realista. Ja sobie to tłumaczyłem tak, nigdy z nimi nie wygraliśmy czyli hossa dla Niemców, za korekte można wziąść remisy. Co zatem zostaje ? Trend będzie kontynuowany. Trend is your friend =). Pozdrawiam! =) Edited March 28, 2009 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
nemesis 0 Report post Posted June 17, 2008 (edited) Życzę naszym jak najlepiej, ale pieniądze postawiłem na niemców Hahaha! Denon trader realista. Ja sobie to tłumaczyłem tak, nigdy z nimi nie wygraliśmy czyli hossa dla Niemców, za korekte można wziąść remisy. Co zatem zostaje ? Trend będzie kontynuowany. Trend is your friend =). Pozdrawiam! =) hahahahahhah jak kiedyś pójdę z ziomkami na piwo i ktoś się mnie zapyta na kogo stawiam to wyskoczę mu z taką analizą ;d Edited March 28, 2009 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
AsFX 0 Report post Posted June 18, 2008 Całe moje życie opiera sie na tradingu, wszystko można sobie tak tłumaczyć =D. Pozdrawiam! =) Share this post Link to post Share on other sites
rafq 0 Report post Posted June 18, 2008 Dobra analiza :D Czyli nici z wygranej Roberta w następnym wyścigu, a szkoda.... Może chociaż podium będzie :) Share this post Link to post Share on other sites